25 жовтня, п'ятниця, Пенсійний фонд України на своїй офіційній сторінці в Facebook зробив заяву, що було завершено фінансування пенсій та субсидій за звітний період.

✔️Пенсійним фондом України завершено фінансування пенсій за вересень та житлових субсидій за серпень (інформація станом на 25. 09.2019). #ПенсійнийфондУкраїни #пенсії #субсидії

Geplaatst door Пенсійний фонд України op Vrijdag 25 oktober 2019

В пості пояснюють, що Пенсійний фонд завершив фінансування пенсій за вересень 2019 року і житлово-комунальних субсидій за серпень цього ж року. Як повідомляє ПФ в інфографіці, на фінансування пенсій з державного бюджету України виділили 35,3 млрд гривень, а на фінансування субсидій на комуналку - 200 млн гривень.

Люди в черзі за пенсійними виплатами

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для порівняння, з літа 2019 року показники зросли - в серпні на фінансування пенсій було спрямовано 35 млрд гривень, а в липні на субсидії виділили 157,2 млн гривень.

Нагадаємо, раніше мільйони українців не отримають субсидій: у Мінсоцполітики пояснили, хто в зоні ризику.

Також Знай.uа писав про субсидії в Україні: люди масово перевіряють, чи не відібрали допомогу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Україні почала діяти нова система отримання субсидій: озвучені всі "плюси" і "мінуси".