Укртелеком є найбільшою приватною компанією, яка надає послуги зв'язку в Україні. Укртелеком - це оператор фіксованого зв'язку, простіше кажучи - ваш домашній номер, швидше за все, зареєстрований у цього оператора. Незважаючи на те, що компанію знають виключно завдяки міським номерами телефонів, Укртелеком надає послуги мобільного зв'язку через “ТриМоб” і активно пропонує інтернет-послуги, як для домашнього користування, так і для бізнесу.

Тарифні плани для міських номерів

Для домашніх телефонів існує два варіанти тарифікації, які відрізняються кількістю вихідних хвилин на мобільні номери.

  • Домашній Базовий тариф коштує 94 грн і дозволяє безлімітно спілкуватися з абонентами Укртелеком, але в тарифі передбачено всього 120 хв на місяць на мобільні номери. Підключивши Базовий тариф, можна спілкуватися з абонентами Укртелеком у вашому місті без обмежень. Щоб зателефонувати в інші міста, треба ввести відповідний код міста і у вас буде 500 хв на місяць на розмови.

  • Домашній Безліміт коштує 99 грн і дозволяє говорити 200 хв на місяць з абонентами мобільних операторів. Крім того, всі міські номери в межах вашого регіону будуть безлімітні. В інші міста можна буде дзвонити 1000 хв на місяць безкоштовно, перевищуючи суму, вартість хвилини буде тарифікуватися по 0,19 грн за хвилину розмови.

Змінити тариф можна зателефонувавши за номером 0 800 506 003 з вашого домашнього номера. Оператор прийме заявку на зміну тарифного плану та повідомить вам особливості та умови зміни абонплати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як замовити послуг телефонії та інтернету

Щоб стати абонентом Укртелеком, треба зателефонувати за номером 0 800 506 800 і повідомити, за якою адресою ви хочете встановити телефон. Одноразовий платіж за встановлення телефону коштуватиме 84,00 грн. Після цього ви отримаєте особистий міський номер і станете абонентом фіксованого зв'язку Укртелеком.

Для підключення інтернету від Укртелеком можна зайти на сайт оператора і подати заявку на підключення. У заявці треба обов'язково вказати вашу адресу, телефон для оперативного зв'язку та ПІБ, щоб оператор зміг призначити день для підключення до інтернет-провайдера.

Тарифи для інтернет-послуг Укртелекому

В даний момент існує п'ять тарифних планів для абонентів Укртелеком. Інтернет-провайдер пропонує доповнити пакет телефонного зв'язку та інтернет послугами:

  • Вільний. Економний тариф ділиться на дві підкатегорії - квартири і приватні будинки. Мешканці квартир будуть оплачувати 110 грн в місяць, а проживаючі у приватному секторі отримають послугу за 150 грн в місяць. Швидкість з'єднання буде близько 20мбіт/с. Користувачі отримують Wi-Fi роутер за 1 грн та будуть оплачувати телефонні та інтернет послуги в одному рахунку. Підключення коштує 1 грн, якщо у вас є телефонна лінія Укртелеком.

  • 50 Ббит/с. Цей тарифний план “говорить сам за себе” - швидкість підключення буде відповідати своїй назві. А вартість послуг буде становити 110 грн в місяць. Тариф передбачає використання декількома користувачами одночасно - вистачить для всієї родини. Підключення по FTTВ технології буде коштувати новому абоненту 1 грн.

  • 100 Мбіт/с. Цей тарифний план буде коштувати 130 грн і теж відповідає назві. Таку швидкість буде мати ваш інтернет при підключенні даного тарифу. Підключення по FTTВ технології буде коштувати новому абоненту 1 грн.

  • 200 Мбіт/с. Тариф розрахований на тих, хто любить багато скачувати, користується кількома пристроями, що підключаються до інтернету і чекає від оператора інтернет-послуг відмінної роботи незалежно від пристрою, часу доби і погодних умов. Така швидкість скачування дозволить за лічені секунди насолоджуватися новими фільмами. Тариф дає доступ до онлайн ігор і киносеансам нон-стоп. Підключення по FTTВ технології буде коштувати новому абоненту 1 грн.

  • 1 Гбіт/с. Цей тарифний план створений для тих, кому критично важливо мати “літаючий” інтернет, без збоїв. Супер-швидкість інтернету дозволяє дивитися і качати фільми одночасно для всієї родини. Підключення по FTTВ технології буде коштувати новому абоненту 1 грн.

Оплата рахунки

Як і інші оператори телефонного та інтернет-зв'язку Укртелеком підключив платіжні системи на своєму сайті. Ви зможете оплатити послуги через особистий кабінет або через сайт оператора. У будь-якому IBox внесені дані про Укртелеком, де можна зручно поповнити ваш рахунок. Також, Приват24 оформляє регулярний платіж для користувачів Укртелеком.

На “старовірів” приходять платіжки на домашню адресу, щоб ви могли в банку сплатити заборгованість.

Укртелеком

Допомога абонентам

З оператором Укртелекому можна зв'язатися за телефоном 0 800 506 800 або зайти на сайт, де прописані більшість питань, що цікавлять абонентів. На сайті можна знайти відповіді не тільки на питання щодо телефонного зв'язку, а й про інтернет-послуги і телебаченні. Найпопулярніші серед них - це як підключитися і яким чином можна оплатити послуги.

Альтернативи зв'язку

Кількість абонентів, які користуються домашньої телефонією зменшується. Мобільні оператори України активно розвивають свої послуги, даючи можливість економити всередині мережі та надаючи послуги високої якості.

Особливо актуальним стає домашня телефонний зв'язок для мешканців новобудов, в які не проводять за замовчуванням, як раніше, телефонні кабелі і треба чекати масове підключення. Легше звернутися до більш лояльним і швидким способами підключення інтернет та телефонних послуг.

Інтернет-провайдери проводового інтернету швидше “заходять” в новобудови і оперативніше підключають своїх абонентів до мережі.

Що стосується телефонного зв'язку, ви можете підключити Укртелеком, тільки якщо у вашому будинку вже проведена телефонна лінія. В іншому випадку, доведеться чекати, поки Укртелеком домовитися про захід з послугами ваше під'їзд чи будинок.

Переваги Укртелекому

Самий значний плюс Укртелекому - це сітка по всій Україні. Оператор є всеукраїнським, а не локальним. Що підвищує ймовірність того, що у віддаленому селі буде телефонний зв'язок цього оператора і можливість підключити інтернет.

Також треба розуміти, що Укртелеком надає послуги для бізнесу і державних установ. Значить, поки що міські номери не підуть у минуле. Більшість офісів і бюджетних установ підключені до Укртелекому без альтернативи.

Укртелеком

Ще один факт, який не варто забувати - це доступність тарифів. Укртелеком дає можливість використовувати свої послуги для тих, хто звик до радіоприймача і простим оплат рахунків без негайного відключення від зв'язку.

Актуальні акції

Укртелеком пропонує ряд акцій, які можуть бути цікаві новим абонентам:

  • Народний інтернет за 49 грн. Цей тариф буде діяти перші півроку підключення. Ви будете оплачувати 49 грн за місяць наданих послуг.

  • Wi-Fi роутер за 1 грн. Ця акція підійде для нових абонентів, яким потрібен роутер, Укртелеком його надасть за 1 грн в місяць. Абонент зобов'язується користуватись інтернетом протягом 24 місяців, після чого зможе викупити обладнання за 2 грн.

  • Інтерактивне TV за 49 грн. Укртелеком пропонує підключитися до тарифу Оптимальний за 49 грн в місяць на півроку. Новий абонент може заощадити 60 грн на місяць, а потім перейти на зручний йому тариф без доплат.