Соціальна група "Рейтинг" провела дослідження серед 2 тисяч українців і з'ясувала, як жителі країни ставляться до сексуальних відносин, і що, як їм здається, можна собі в них дозволяти.

Серед опитаних 67% відповіли, що у них є постійний статевий партнер, у 4% є непостійний партнер, 3% відповіли, що у них взагалі немає партнера і ніколи не було, а 7% втрималися відповіді на питання.

Для 80% опитаних секс - це важлива частина життя, в основному так стверджували ті, хто живе в офіційному або цивільному шлюбі.

2/3 всіх респондентів впевнені, що займатися сексом до весілля - це абсолютно нормально.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

45% українців дотримуються думки, що чоловікам секс більш потрібен, ніж жінкам. В основному так вважають самі жінки і люди старшого і середнього віку.

41% вважають, що чоловікам потрібно обов'язково виконувати подружній обов'язок в ліжку.

30% заявили, що секс може бути послугою, яку можна купити за гроші, а 55% з ними не погодилися. Частіше позитивну відповідь давали чоловіки молодшого і середнього віку.

24% згодні, що жінка не повинна проявляти ініціативу під час інтиму, а 57% з цим не погодилися. В основному так відповіли чоловіки, респонденти молодшого віку і ті, хто в цивільному шлюбі.

19% українців вважають, що в шлюбі жінка повинна займатися сексом зі своїм чоловіком, навіть якщо вона цього не хоче. 67% проти такої думки. Підтримували таку точку зору в основному найстарші опитувані.

16% згодні, що абсолютно нормально мати постійні сексуальні стосунки з кількома людьми, 70% - не згодні. Трохи більше серед опитаних висловили незгоду жінки.

60% жителів країни не відчувають сором, коли говорять про секс зі своїм постійним статевим партнером. 21% не соромиться розмовляти про інтим і з незнайомими людьми.

50% респондентів збираються відзначати День святого Валентина. Серед тих, хто збирається його святкувати, 59% з півдня України, частіше його збираються відзначати чоловіки.

40% опитаних вважають День святого Валентина Днем всіх закоханих.

Майже половина опитаних українців будуть дарувати подарунки на День святого Валентина, 45% не збираються.

Нагадаємо, раніше поради від зірок і відомої відьми, як чоловікам врятувати свої нерви з жінками.

Також Знай.uа писав, що Супрун не вистачило жартів про Зеленського: взялася за ерекцію та імпотенцію.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про перші дзвіночки: 5 ознак того, що твій хлопець сексист.