Мало хто знає, але сьогодні в світі відзначається День захисту чоловічої нервової системи від насильницьких дій з боку жінки. В інтернеті з цього приводу завжди публікуються різні карикатури і смішні картинки, ми ж вирішили поговорити з українськими популярними чоловіками, як вони намагаються зберегти свої нерви в спілкуванні з жінками.

Зазвичай так зображуються теплі стосунки між чоловіком і жінкою

Скромні люди

Як виявилося, більшість представників сильної статі не дуже розташовані говорити про ситуації, коли жінки їм «робили нерви».

«Я був одружений і вже в розлученні, тому подібне, звичайно, відбувалося, - розповів нам ресторатор, співвласник багатьох столичних закладів Максим Радуцький. - Але, з іншого боку, без всіх цих моментів, було б дуже нудно».

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами ж українського театрального продюсера і режисера Слави Жили, найчастіше в житті чоловіків нерви їм роблять виключно жінки.

Слава знає, як жінки вміють робити нерви

«Вони це роблять цілий рік, цілодобово, нескінченно і жорстоко. І, звичайно ж, найбільше вплив на мою нервову систему надають актриси театру, - зізнався він. - Наприклад, останній випадок морального насильства наді мною був, коли дуже відома актриса не хотіла їхати в одному СВ зі своєю колегою. І влаштувала мені істерику, коли поїзд вже рушив. Що вона тільки мені не говорила: що ненавидить весь спектакль, що на гастролях не вийде на сцену, загрожувала, поки ми не переселили її сусідку. А вранці по приїзду на пероні вона вела себе, як ні в чому не бувало, і вже обіймалася з цією актрисою, як зі старою подружкою. У мене ж з'явилося кілька сивого волосся за ніч».

А, наприклад, банкір і колишній народний депутат Василь Горбаль навіть у цьому «чоловічому питанні» все одно відправив нас до своєї благовірної.

Іноді жінка стає головою сім'ї

«Читайте книги моєї дружини і підписуйтесь на її ютюб-канал», - порадив він нам, видно там зберігається відповідь на питання, як чоловіки страждають від насильницьких дій з боку жінки».

Після цих відповідей стало зрозуміло, що з чоловіками в цьому аспекті «каші не звариш» і потрібно все-таки опитувати жінок. Знай.ua звернувся до прес-секретаря прем'єр-міністра Олексія Гончарука Діані Давітян, з питанням, як вона береже нервову систему свого шефа. Вона взяла секунду на подумати, і все ж потім залишила нас без відповіді. Видно є якийсь секретний спосіб, про який вирішила промовчати 24-річна дівчина.

Напевно, прес-секретар заспокоює свого шефа посмішкою

Зіркові поради

Набагато простіше поставилися до цього питання українські зірки, хоча перед цим довго сміялися. Народна артистка України Катерина Бужинська порадила чоловікам бути уважними.

«Потрібно придивлятися і правильно вибирати жінку», - сказала вона.

Дочка п'ятого президента України Віталіна Ющенко також озвучила свою пораду.

«Треба просто не нариватися на муки», - з посмішкою сказала вона.

Більш конкретно по питанню пройшлася телеведуча Світлана Вольнова, яка «собаку з'їла» на знанні чоловіків.

Світська левиця знає все чоловічі секрети

«Для того щоб жінка не була агресивною, чоловікові треба частіше говорити їй компліменти. Замість «жирна свиня» - сексуальна пампушка, замість потвори - жінка з шармом, замість стара тітка - дівчина 26 і плюс компліменти - це те, що жінці просто необхідно, - впевнена телезірка. - Якщо чоловік не захоплюється їй - вона починає сумніватися в собі, їсть тортики і шоколадки, і як результат перетворюється в непривабливу тітку. Яка від нелюбові до себе і ненависті до світу може і сковорідкою пару раз вдарити чоловіка. Так що говорите компліменти і все буде добре».

Порада відьми

Кожен з нас знає, що не завжди поради від розумних жінок спрацьовують, тому іноді чоловікам просто залишається молитися, щоб його благовірна заспокоїлася і перестала тріпати нерви. Але! Як нам розповіла відома українська віщунка і відьма Лана Яр, є і спеціальні заговори для цього.

Лана Яр знає, як допомогти чоловікам з їх жінками

«Скажу відразу, що придушення волі іншого не практикувалося в світлій магії наших предків, навіть приворотне обряди в слов'янської магії були трохи іншими (вони проводилися тільки для чоловіка або дружини), і мали сенс особистої трансформації для того, щоб стати миліше другій половинці, - розповіла вона. - Хоча, не приховую, були деякі види магії для повернення чоловіка додому, якщо той «загубився» серед інших жінок».

За її словами, до магії зверталися не тільки жінки, а й чоловіки.

«Гарячий жіночий, слов'янський характер часто можна відстежити в картинках і мультфільмах: жінка з качалкою, зі сковородою на порозі будинку, - зазначила відьма. - Які ж існували методи приборкати палкий або сварливий характер дружини? Є певні знаки».

Ось ці знаки

Дані знаки можна намалювати і покласти під ліжко, придбати ювелірні прикраси з ними, а можна і провести цілісний обряд.

«Налити воду в стакан, під нього покласти лист з даними знаками, і прошепотіти на воду:« А зі мною моя дружина аз (ім'я) поряд бути бажає, Язиком не жене і не лає, Від своєї ліжку не відганяє, Рада мені аз ( ім'я), моєї душі. Як сказав, так і буде. Ключ, замок». Таку воду потрібно дати випити дружині», - сказала Лана Яр.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак показала нові відео з концерту в місті російських атомників

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак поділилася несподіваним кадром з Києва

Також "Знай.ua" писав, що нова пісня Вакарчука стала саундтреком фільму "Захар Беркут"