Українська співачка Ані Лорак оскандалилася тим, що активно гастролює в Росії, отримує російські нагороди і віддала доньку в московську школу. Співачка вже кілька років не дає концертів в Україні і рідко з'являється в рідній країні, особливо після розлучення з чоловіком Муратом. Зірка часто радує фанатів новими фото і відео зі свого творчого і особистого життя, і цей раз не став винятком.

Як виявилося, Ані Лорак несподівано повернулася в Київ і вже опублікувала фото звідти. На першому знімку з Подолу співачка з'явилася перед камерою на тлі осіннього міста, на прогулянку вона вийшла в сірих джинсах і білій футболці, поверх якої накинула цікаве темно-зелене пальто. В руках співачка тримає велику чорну сумку, її волосся зібране в строгу зачіску, а на її обличчі темні окуляри. На другому знімку артистка позує зі своєю подругою. У підписі до фото Ані Лорак написала: "Улюблений Київ. Прекрасний Поділ. І моя @dianaschwartz". Така публікація не залишилася без уваги користувачів мережі.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.