Минулого тижня Знай.ua писав про те, з якими пропозиціями звертаються іноді фанати до своїх улюблених артистів. Нерідко вони висилають свої інтимні фотографії або намагаються «оригінальними» пропозиціями зацікавити своїх кумирів у надії, що ті на них звернуть увагу.

Але як виявляється, є люди, які звикли все в цьому житті купувати, і вони також нерідко звертаються до зірок зі своїми залицяннями. І треба сказати від подібних пропозицій дуже складно відмовитися...

Майже чверть мільйона

Цю історію нам розповіла відома українська співачка Наталія Валевська. За її словами, одного разу її симпатію хотіли купити за досить пристойні гроші.

«Пропонували 200 тисяч доларів, сам розумієш за що, - відверто розповіла нам артистка. - Ініціатором був один з олігархів, імені я не скажу».

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зірка розповіла, як зазвичай такі «інтимні моменти» вирішуються. Адже цілком можливо, що підхід завжди один і той же.

«Мені прийшло повідомлення в директ в інстаграмме, - згадувала Валевська. - Спочатку я подумала, що це якийсь розіграш. Але пізніше ми з'ясували, що це не фейк, а посередник, який таким чином пропонує заможним людям дівчат. Поняття не маю, за якими критеріями вони вибирають».

Наталя Валевська розповіла про те, як її намагалися купити

Артистка сказала, що, звичайно, відмовилася від такої пропозиції, але інша сторона угоди, так швидко не хотіла здаватися.

«Вмовляли дуже довго. І в результаті написали, що, якщо я зміню рішення, то в будь-який момент пропозиція буде в силі», - зазначила вона.

Квартира

Після історії Наталії Валевської ми вирішили дізнатися, чи стикалися з подібними пропозиціями інші зірки вітчизняної естради.

«Подібних пропозицій було сила-силенна, і навіть на дуже високому рівні, - повідомила Знай.ua Народна артистка України Катерина Бужинська. - Взамін пропонували квартиру в центрі».

При цьому вона зазначила, що коли люди, які робили такі пропозиції, отримували відмову, то агресії від них вона не бачила.

Катерині Бужинської дарують не тільки квіти, але іноді пропонують і квартири

«Навпаки мене ставили в приклад, - сказала зірка. - Але мене все одно дуже обурювали подібні ситуації».

Молодих артисток у наш час також не оминає подібна спокуса. Як нам розповіла кіноактриса і модель Лада Брик, такі пропозиції вона отримує регулярно.

«Пропонували 15 тисяч і повне утримання, - згадала вона. - Але потрібно було до всього іншого ще жити під камерами, щоб він міг мене контролювати».

Багато хто хоче купити прихильність Лади Брик

Також нерідко давали про себе знати і шанувальники.

«Пропонували просто фанати під виглядом роботи поїздку кудись, а насправді просто хотіли побачити вживу», - посміхнулася Лада.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак показала нові відео з концерту в місті російських атомників

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак поділилася несподіваним кадром з Києва

Також "Знай.ua" писав, що нова пісня Вакарчука стала саундтреком фільму "Захар Беркут"