Відома співачка Ані Лорак, яка активно гастролює в Росії, і часто отримує російські музичні нагороди. Зірка вже багато років не дає концерти в Україні, хоча деякі її досі кличуть виступити у Києві. Співачка активно постить у соцмережі Instagram нові фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком.

Так, зірка виклала в мережу три відео зі свого концерту в російському місті Дубна. Це наукоград на півночі Московської області, найбільший в Росії центр досліджень в галузі ядерної фізики. Ані Лорак виходила на сцену в різних вбраннях, вона презентувала своє шоу "Діва", з яким вже другий рік їздить по Росії і закордону. У підписі до фото співачка написала: "Зустрічайте у своєму місті! Дякуємо за теплий прийом! #шоуДива #дубна".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.