найпопулярніша група україна "Океан Ельзи" записала нову пісню, яка стала офіційним саундтреком до історичного екшену "Захар Беркут". На YouTube презентували кліп на пісню "Перевал".

"Історія Захара Беркута та відважних тухольців – це історія про одну з головних промов у світі – про мужність. Про мужність чоловіків, жінок, дітей. Про ту саму мужність, що не раз всім нам допомагала подолати не один крутий поворот долі, не один перевал. Круто, що цю історію розповіли знов, прямо зараз. І саме про це наша нова пісня. Я вже бачив робочі матеріали фільму, це правда круто. Дуже чекаю на його прем’єру!", - розповів Святослав Вакарчук.

Для кліпу використали кадри з історичного екшену "Захар Беркут", а додаткові сцени з Вакарчуком знімали на знімальному майданчику, де відтворили величезні гірські ущелини, які створили спеціально для фільму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, "Захар Беркут" підкорити Голлівуд.

Як повідомляв Знай. ua, экшн-серіал "Доброволець" скоро вийде на екрани.

Також Знай. ua писав, що Укрпошта здивувала неймовірною новинкою до прем'єри "Захара Беркута".