Популярність має не тільки позитивні сторони в плані слави і загального обожнювання, також нерідко вона приносить проблеми, з якими доводиться стикатися зіркам. Фанати можуть чергувати біля будинку, розсилати загрози або просто різними способами псувати життя артистам. Знай.ua розпитав українських відомих людей, з якими випадками вони стикалися і що їм запам'яталося найбільше.

Забавні прохання

В наш час знайти популярну людину в соціальній мережі не складно, тому багато шанувальників користуються цим, і атакують листами своїх «ідолів». При цьому варіанти знайомства у багатьох вражають своєю «оригінальністю».

Ось таким чином зробив пропозицію руки і серця шанувальник співачки Даші Астаф'євої.

Майстер пікапа

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артистка вирішила поділитися цією «знахідкою» у себе в соціальній мережі.

Взагалі популярних яскравих дівчат нерідко тероризують чоловіки з досить відвертими пропозиціями. Про такі випадки нам розповіла DJ Ксюша Космос.

«У мене були різні курйозні ситуації в особистих повідомленнях, - сказала вона. - Від пропозицій познайомитися до сексу за гроші. Але добре, що все це можна блокувати чарівної кнопкою «в бан», тому на такі ситуації я навіть не звертаю увагу».

Ксюша Космос
Ксюша Космос
Артистка на своєму віку бачила багато цікавих пропозицій

Також вона додала, що дуже часто просять надіслати відверті фото, за що також виявляються в чорному списку.

«Не знаю, з якої причини, але чоловіки не шлють мені фото своїх принад, може, я за психотипом не підходжу, - здивувалася артистка. - З неприємних ситуацій, коли ще в ВК прилетіла неприємна загроза від підлітка, який у фарбах описував, що він хоче зробити зі мною, причому фантазія була з летальним результатом. Головна проблема цих всіх повідомлень, що люди відчувають себе в інтернеті захищеними і безкарними, а хворі на голову люди цим користуються».

Але є і більш практичні шанувальники, які хочуть скористатися тим, що знаходяться «в друзях» у тій чи іншій зірки. Про такі випадки, нам розповіла співачка Lilu.

Багато фанатів хочуть розкрутитися за рахунок співачки

«Мені надходили пропозиції різного характеру, найчастіше пишуть, чи можу я їх прорекламувати в сторіз. І я говорю не про комерційні пропозиції від компаній, а про питання від користувачів з приблизно таким текстом: "Буду радий, якщо прорекламіруешь мій профіль у себе. Дякую". Погодьтеся, це дивно», - розповів вона.

У той же час у колеги Lilu, співачки Тоні Матвієнко шанувальники не такі меркантильні або збуджені, але зате є ненависники.

«Хейтерів хоч відбавляй. У 2018 році я висловила свою думку про результати Нацвідбору на "Євробачення" - була засмучена, що не мій фаворит TAYANNA здобула перемогу. Стільки негативу я в своєму житті ще не чула. Шквал брудних, лайливих слів на мою адресу виходив за межі. Але шокувало те, що писали їх діти, - поділилася зірка. - Також часто можна зустріти коментаторів, які переходять на особистості і люблять пообсуждать приватне життя - таких відразу блокую, щоб не псувати емоційне здоров'я. А іноді взагалі доходить до абсурду - пишуть з питаннями "чому ви носите прізвище Матвієнко?». Добре, що не питають, чому я народилася дівчиною».

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко
Артистці недоброзичливці пропонують змінити прізвище

Дайте грошей і дітей

Телеведуча Світлана Вольнова також поділилася історіями відносин зі своїми шанувальниками.

«Є у мене один шанувальник, який вчить мене благовидности. І настійно просить піти в дітонародження дітей, - посміхнулася вона. - А ще мені подобається така простота. Хочу з вами зустрічатися! Ви - шикарна жінка. Про себе Павло, 40 років».

Вольнової пропонують побільше народжувати дітей

Народна артистка України Катерина Бужинська також потрапляла в кумедні випадки зі своїми фанатами.

«Іноді таке буває, навмисне не придумаєш. Я перебуваю в Болгарії, п'ята ранку, поруч спить чоловік. Дзвонить телефон, я нічого не розумію, раптом щось сталося? А в трубці чоловічий голос - «Доброго ранку. Я Микола ». Я говорю і що? - «Так ви ж пісню співаєте про Миколу. Це я». Я поклала трубку і зрозуміло, що подумала про цього Миколу».

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська
У Народної артистки дуже багато фанатів, тому і історій з ними пов'язаних, хоч відбавляй

Ще один випадок показав, як швидкоплинна фанатське кохання.

«У мене був шанувальник. Він років чотири їздив на всі концерти і весь час купував сто одну троянду на подарунок, який потім дарував на сцені, - стримуючи сміх, розповіла Бужинська. - А потім, коли зрозумів, що взаємності ніякої немає, почав мало не загрожувати з вимогою - поверни мені мої гроші!»

Нагадаємо, раніше Ані Лорак показала нові відео з концерту в місті російських атомників

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак поділилася несподіваним кадром з Києва

Також "Знай.ua" писав, що нова пісня Вакарчука стала саундтреком фільму "Захар Беркут"