Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на середу, 30 жовтня. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 29 жовтня, підвищився в ціні і тепер становить 25,11 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 30 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2511,3805 гривень;

- 100 євро – 2786,3767 гривень;

Як видно з цими показниками, євро збільшився в ціні на 7 копійок. Крім того, долар подорожчав на 5 копійок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Курс долара і євро 30 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.