Укртелеком - лідер серед операторів фіксованого телефонного зв'язку. Серед клієнтів Укртелекому не тільки державні і приватні компанії, але і тисячі українців, які воліють залишити домашній номер телефону для зв'язку. Більшість “міських” номерів є абонентами Укртелекому. Якщо у вас виникли питання до оператора, складно зрозуміти, як зв'язатися з працівниками компанії. Особливо, якщо до цього жодного разу у вас не виникало проблем з оператором. Ми знайшли номери Укртелекому, розділені по областях і універсальні способи зв'язку з оператором.

Номери по областях

Якщо ви є абонентом Укртелекому і хочете вирішити питання з оператором, то знайдіть область, в якій проживаєте і дзвоніть за вказаним телефоном:

Укртелеком номери

Цей варіант підійде тим абонентів, у яких застарілі моделі телефонів без панелі кнопок. Також можна зателефонувати за вказаними телефонами, якщо ви хочете швидше отримати допомогу, без тривалого очікування відповіді.

Гаряча лінія

Як і в інших великих операторів, Укртелеком створив свою гарячу лінію, по якій ви можете зателефонувати безкоштовно, в будь-який час доби і з будь-якого пристрою. Загальні номери для усіх абонентів Укртелеком: 0 800 506 800 або 044-246-68-00.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За цими номерами можна телефонувати від будь-якого оператора, дзвінок буде безкоштовним на номер, що починається з 0-800, а київський номер з початком 044 буде оплачуватися, як звичайний вихідний дзвінок, за тарифами вашого оператора.

Популярні питання

найпопулярнішими питаннями до оператора зв'язку є:

Укртелеком номери

  1. Як здійснити оплату?

Оплачувати рахунки можна через Приват24, у відділенні банку по квитанції, через будь-який додаток вашого банку, в інтернеті, на сайті Укртелеком.

  1. Як підключитися до послуг Укртелеком?

Підключитися до послуг мережі оператора Укртелеком можна залишивши заявку на їх сайте або зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 800 506 800.

  1. Які дані потрібні для підключення до телефонної лінії Укртелекому?

Щоб стати абонентом мережі укртелеком треба вказати адресу установки, ваше ім'я і зручний час для встановлення телефонного зв'язку. З вами підпишуть договір і обговорять тарифні плани.

  1. Як підключити інтернет і скільки це коштує?

Якщо ви є клієнтом Укртелекому і користуєтеся телефонним зв'язком оператора, то проведення інтернет-кабелю безкоштовно. Вам треба залишити заявку і чекати інженера для підключення.

  1. Скільки коштують послуги телефонного та інтернет-зв'язку?

Мінімальний тариф для телефонного зв'язку - 94 грн у місяць, для інтернет послуг - 49 грн в місяць (по акції “Народний інтернет”).

Як додзвонитися до оператора

Укртелеком номери

До оператора Укртелеком можна додзвонитися з будь-якого апарату телефонного зв'язку, навіть якщо у вас дисковий телефон. При дзвінку на гарячу лінії, робот буде направляти вас, щоб потрапити в потрібне меню, якщо у вас немає можливості слідувати вказівкам, то просто чекайте на лінії, поки вільний оператор відповісти на ваш дзвінок.

Дзвінок можна здійснити з будь-якого мобільного або CDMA оператора. Тариф буде такою ж, як і на будь-який інший номер.

Не працює домашній номер

Якщо у вас зламався телефон або несподівано зникло з'єднання, ви можете дізнатися про поломку по телефону 0-800-506508, зв'язавшись з оператором по іншому апарату. робот попросить ввести ваш номер телефону з якими немає зв'язку у форматі:

[нуль], [код населеного пункту], [номер телефону]. Всього 10 цифр. Наприклад: 044 1112233.

Цей дзвінок можна робити з мобільного або стаціонарного номера, плата зніматися не буде.

Укртелеком номери

Радіоточка

Для тих, хто ще пам'ятає про популярної раніше послуги радіоточки, варто зайти на сайт Укртелекому або зателефонувати на гарячу лінію, щоб переконатися в тому, що така послуга у вас є або немає. Можливо, ви платите за неї, але не користуєтеся.

Якщо ж ваша радіоточка мовчить, зателефонуйте за номером 0-800-506-575 і чекайте майстра, щоб він виправив цю неприємність.

Особистий кабінет

Якщо ви є абонентом інтернет-послуг від Укртелекому, у вас буде доступ до особистого кабінету. Завдяки цій функції, ви можете не тільки відстежувати інтернет-послуги, але і контролювати інші сервіси. Наприклад, телебачення: можна поміняти тариф або вимкнути функцію. Також можна ознайомитися з телеком послугами, відключити їх, перейти на інший тариф викликати майстра.

Особистий кабінет зручно використовувати для оплати послуг і відстеження заборгованості.

Центр обслуговування абонентів

Якщо ви хочете відключити, підключити, або змінити свій договір, вам необхідно поспілкуватися з оператором Центру обслуговування абонентів Укртелеком. Так як такий фізичний центр знаходиться тільки в київ р. за адресою ЦОА на Малиновського 19А, а в ньому незмінно стоять черги, то спробуйте додзвонитися по телефону 0 800 506 027. Щоб отримати інформацію, треба знати свій особовий рахунок (тобто в квитанціях на оплату), адреса та прізвище в договорі. Тоді ви зможете вирішити ваше питання, не стоячи в чергах Центру обслуговування.

Укртелеком номери

Корисна інформація

  1. Щоб підключити телеком послуги у вашій квартирі, виберіть тариф і залиште заявку на сайт оператора. Підключення буде коштувати 84,00 грн одноразово.

  2. Ви можете використовувати будь-таксофон по місту, щоб зателефонувати в екстрені служби і на міські номери.

  3. Якщо у вас вже є телефонна лінія Укртелекому, то ви можете безкоштовно підключити інтернет у вашій квартирі, залишивши заявку на сайт.

  4. Укртелеком надає послуги смарт-телебачення, мінімальний пакет коштує 59 грн в місяць.

  5. Ви можете замовити послугу діагностики на сайт Укртелекому, щоб інженери перевірили якість надаваних послуг і допомогли з налаштуванням обладнання.

Діючі акції

Укртелеком продовжує пропонувати акції для залучення користувачів до мережі. Вигідні пропозиції пов'язані з підключенням інтернету і телебачення:

  1. “Народний інтернет” - акція передбачає нове підключення до мережі укртелеком, для використання інтернет-послуг за ціною 49 грн в місяць. Пропозиція тільки для жителів багатоквартирних будинків.

  2. Роутер за 1 грн. Акція вигідна для тих, у кого немає свого Wi-Fi роутера, передбачає оплату 1 грн в місяць за користування обладнанням. з урахуванням використання протягом 24 місяців. Після цього терміну ви зможете викупити роутер за 1 грн в оператора.

  3. Інтерактивне телебачення за 49 грн в місяць. Акція розрахована на нових користувачів послуги. Ви можете користуватися послугами перший місяць за ціною 49 грн, а потім вибрати будь-який тариф, зазначений на сайті.

  4. Друга піца в подарунок. Разом з рестораном Доминос, Укртелеком запустив акцію р. Львів. Абоненти Укртелекому отримують піцу в подарунок при замовленні мінімум на 145 грн.

  5. 35 грн знижки. Разом з банком Пумб, Укртелеком запустив акцію для своїх абонентів: 35 грн знижки на будь-яку послугу в Укртелекомі за умови оформлення знижки в будь-якому відділенні банку Пумб. Вам треба мати картку або рахунок в банку Пумб та бути підключеним до послуг телефонії або інтернету Укртелеком.

  6. Домашній інтернет за 1 грн. Якщо ви купили картку lifecell, то можете подати заявку на домашній інтернет від Укртелеком вартістю 1 грн в день. Активувати картку lifecell треба до 31.12.2019, тоді вам буде запропоновано підключення до домашнього інтернету Укртелеком за акційною ціною.