На одинадцятому прямому ефірі "Танців з зірками", що виходить на телеканалі "1+1", на паркет повернуться улюблені учасники минулих сезонів.

За високі бали від суддів змагатимуться не пари, а тріо. До кожної пари приєднається ще одна зірка, яка брала участь у минулих сезонах проекту. Наразі залишається невідомим склад команд, проте повідомили імена декількох зірок, які візьмуть участь у конкурсі.

Танці з зірками готують сюрпризи

Знову продемонструвати свою майстерність зможе улюбленець багатьох грузинський бізнесмен, ведучий Іраклі Макацарія, пару якого із Яною Заєць називали однією з найгарячіших минулого року. На паркет вийде також актор театру і кіно та один з фаворитів минулого сезону Павло Вишняков.

З однією із пар станцює українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка у минулому сезоні була у парі з Євгеном Котом. Глядачі знову побачать переможця минулого сезону Ігоря Ласточкіна, партнерка якого Ілона Гвоздьова у цьому сезоні бореться за перемогу разом із Володимиром Остапчуком.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Танці з зірками готують сюрпризи

На паркет вийде також гуморист і тренер "Ліги Сміху" Юрій Ткач. Та досі невідомо з ким із них станцює пара Ілони та Володимира. Творці шоу не розголошують ім'я ще однієї зірки, поява якої на прямих ефірах викличе справжній фурор.

Цієї неділі ведучою балкону, яка буде зустрічати зірок після виступів, стане телеведуча Регина Тодоренко. Пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Минулого разу шоу покинула найсексуальніша пара сезону Даніель Салем та Юлія Сахневич.

Танці з зірками готують сюрпризи

Танці з зірками готують сюрпризи

Танці з зірками готують сюрпризи

Танці з зірками готують сюрпризи

Танці з зірками готують сюрпризи

Нагадаємо, раніше Ілона Гвоздьова відверто розповіла про свої стосунки

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Остапчука з "Танців з зірками" вперше прокоментувала розлучення

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан підігріли чутки про роман на "Танці з зірками"