"Південна залізниця" провела два тендери на закупівлю двох автомобілів загальною вартістю 1,4 млн. грн. Виявилося, що працівникам "Укрзалізниці" потрібна два кросовери Renault Duster і Mitsubishi Outlander або їх аналоги.
Відповідний висновок можна зробити з технічних характеристик, які прописані під ці моделі авто в тендері.
Так, у тендері на закупівлю Mitsubishi Outlander в технічній документації вказано, що автомобіль повинен бути обладнаний системою для підключення мобільного телефону MitsubishiConnect 2. Дана система є розробкою фірми Mitsubishi і на автомобілях інших виробників не встановлюється.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Крім цього у комплектацію повинна увійти: камера заднього огляду, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль з рульовим управлінням, підігрів керма, система hads-free, Bluetooth, голосове управління, внутрішнє дзеркало заднього виду з автозатемненням та інше.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

У тендері на закупівлю Mitsubishi Outlander перемогу здобуло ТОВ "СОЛЛІ ПЛЮС ХАРКІВ" з ціною 786 тис. грн. Тендер на закупівлю Renault Duster виграла компанія ТОВ "СОЛЛИ ПЛЮС", що належить Токаревому Костянтину ціна переможця - 574 тис. грн. Ймовірно, на цих авто їздитимуть топ-менеджери державної компанії.

Нагадаємо, що львів'янин вирішив на власному прикладі показати Одеській залізниці, що значить "українізація": дуже повчально.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові "Укрпошта" влипла в мовний скандал: "Україна - це..."

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" інформував, що Укрзалізниця вляпалась в нечуваний скандал: "не знаєш російської - іди вчи, націоналіст".