Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у п'ятницю, 1 листопада. Порівняно з показниками у четвер, 31 жовтня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,81 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 1 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2481,9089 гривні;

- 100 євро – 2768,3212 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на 17 копійок. При цьому євро знизився в ціні на 8 копійок.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Курс долара і євро 1 листопада

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.