Президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом НБУ. На зустрічі, де був присутній також прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, обговорили фінансово-економічний розвиток держави.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну на офіційному сайті.

"У ході наради вирішувалася низка питань, зокрема, щодо макроекономічної ситуації в країні, створення умов для підвищення доступності кредитування та результатів роботи місії МВФ", – йдеться у заяві прес-служби.

Володимир Зеленський, Олексій Гончарук і керівництво Нацбанку обговорили також роботу уряду та НБУ й, зокрема, координацію дій відомств. Повідомляється, що найближчим часом вони підпишуть Меморандум про координацію політик.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Уряд України продовжить реалізовувати макроекономічні реформи, які проводилися протягом останніх років. Водночас економіка відновлюється, інфляція знижується. І НБУ багато зробив для цього. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо примножити ці результати та створити умови для прискорення економічного зростання", – прокоментував зустріч Гончарук.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до українців з терміновою заявою: "Сподіваюся, це розуміють всі...".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".