Відомий український співак, політик, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук звернувся до українців і поділився своєю позицією щодо ситуації, яка склалася навколо "формули Штайнмайєра" та питання щодо контролю державного кордону.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі Святослав Вакарчук official.

"Головне питання, яке хвилює всіх: що буде з нашим кордоном на Донбасі? Зараз час для чіткої консолідованої позиції, яка буде однозначною: Український кордон повинен перебувати під українським контролем по всій території суверенної України. А тоді ми проводитиме вибори, ніяк інакше.", - повідомляється в підписи до нової публікації.

Нагадаємо, депутатам нової Ради видали першу зарплату: кому і скільки перепало.

Як повідомляв Знай.uа учасника "Голосу країни" після перемоги накрила важка депресія: "Нічого не отримав".

Знай.uа писав, перший місяць нової Ради засвідчили в цифрах: скільки разів прогуляли і як голосували нардепи за Зеленського.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще