У Херсонській області масштабні бойові стрільби військ ракетного щита України. Випробування відбуваються на полігоні "Ягорлик".

Про це повідомила прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"В ході тактичних навчань Повітряних Сил з бойовою стрільбою на державному випробувальному полігоні Ягорлик було задіяно винищувальну та штурмову авіацію. Винищувачі Су-27, МіГ-29 та штурмовики Су-25 виконують завдання з постановки САБ, польоти в якості контрольних цілей для засобів ППО, здійснюють пуски керованих ракет по САБ та ДКЛА", - йдеться у повідомденні.

На полігоні працюють розрахунки зенітно-ракетних комплексів "Бук М1" та С-300 різних модифікацій. У навчаннях беруть участь підрозділи з різних регіонів України, п'ятикурсники Харківського національного університету Повітряних сил, вчені та фахівці з "оборонки".

#Ягорлик_2019 #Бойові_пуски #Повітряні_Сили

У Повітряних Силах триваюь масштабні бойові стрільби зенітних ракетних комплексів. Залучено підрозділи зенітних ракетних військ з різних регіонів України, п’ятикурсників факультету ЗРВ Харківського національного університету Повітряних Сил, фахівців науки та оборонної промисловості. У перший день стрільб на полігоні Ягорлик у Херсонській області ракетники здійснили більше 20 пусків ракет із комплексів С-300ПТ, С-300В1, Бук М1, С-125-2Д1 по повітряних, наземних, надводних та електронних цілях. Усі – вражено. Як це було – дивіться у відео прес-центру Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Geplaatst door Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces op Donderdag 31 oktober 2019

У перший день стрільб вироблено понад 20 пусків ракет С-300ПТ, С-300В1, Бук М1", С-125-2Д1 по повітряних, наземних, надводних і електронним цілям. Всі мішені вражені.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що у Мінську вирішили, коли почнеться розведення військ у Петрівському: ось головна умова.