Тристороння контактна група в Мінську у вівторок, 29 жовтня, погодила дату розведення сил і засобів у населеному пункті Петрівське за умови дотримання тиші протягом семи днів. Передає ТСН.

Так, в кулуарах відзначили, що договорилися про дату розведення військ, але поки не будуть її називати.

Прес-секретар глави української делегації в ТГК Леоніда Кучми Дарка Оліфер зазначила, що "наступним кроком має стати розведення сил і засобів на ділянці в районі н. п. Петровське - при 7-денноау дотриманні режиму тиші".

Як відомо, 29 жовтня розпочався процес розведення з обох сторін на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 у Луганській області. Як стверджує влада, цьому передував семиденний режим тиші, однак, українські герої з ними не згодні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Путін буде готовий взяти участь у зустрічі нормандського формату тільки після розведення військ в Золотому і Петровському.

Нагадаємо, Романенко показав, що спровокував приїзд Зеленського в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський підписав закон про матеріальну відповідальність військовослужбовців.

Також портал Знай.ua писав, Сивохо назвав єдиний шлях припинення війни на Донбасі.