Миколаївський волонтер Єгор Шишкін зробив щедрий подарунок військово-морським силам України. Десята морська авіаційна бригада ВМС України отримала літак Ан-2. Чоловік мріяв про літак з дитинства і купив його для себе на аукціоні.

Єгор Шишкін придбав літак АН-2 у рівненської компанії, яка проводила санацію і розпродувала залишки.

Волонтер подарував ВМС України літак

"Дізнавшись, що у військових є необхідність у даному літальному засобі, вирішив передати його військовим", – розповів волонтер. Єгор Шишкін

АН-2 пройде огляд і ремонт на Вінницькому заводі і після цього військові будуть використовувати його для відпрацювання стрибків з парашутом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтер подарував ВМС України літак

Заступник командувача МВС України Ігор Бедзай зазначив, що попри вік літака, який був виготовлений у 50-60 роках, на сьогодні його можна використовувати в повному обсязі.

Військові розповіли, що літак має малу швидкість і досить економічний. Він може перевезти одночасно десять осіб, а також використовуватися як транспортний або санітарний літак.

Волонтер Єгор Шишкін подарував ВМС України літак

Волонтер Єгор Шишкін подарував ВМС України літак

Нагадаємо, раніше ГПУ порушила кримінальну справу проти Федини і Звіробій

Як повідомляв портал "Знай.ua", заступник голови Нацполіції Вадим Троян розповів, що відбувається в зоні розведення

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ отримали революційну електромагнітну зброю