Волонтерський фонд "Повернись живою" опублікував новину про отримання бійцями ЗСУ сучасної електромагнітної зброї. Відповідний пост з'явився на сторінці в Facebook фонду.

"На фото військовий тримає електромагнітну зброю, яке заважає ворожим безпілотникам проводити розвідку. Вона пригнічує сигнал навігації та зв'язку коптера, робить його нерухомим і, нарешті, може "посадити" на землю або привернути до себе. Після "перепрошивання" ворожий коптер може продовжити працювати вже проти самих бойовиків", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше волонтери повідомляли, що з Росії на окуповані території Донбасу завезли подібну електромагнітну зброю. Такі рушниці здатні пригнічувати сигнали безпілотників і "притягувати" їх до себе.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, радник РНБО Сивохо обнадіяв планами по Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у середу, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський терміново подзвонив Меркель через Донбасу.