У четвер, 28 березня, стало відомо про те, що українські військові зі складу частин операції Об'єднаних сил на Донбасі закріпилися в межах міста Горлівки, поки ще окупованій бойовиками так званої "ДНР" і російськими військовими.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляє СТІНА з посиланням на інформацію волонтера та військового експерта Андрія Шора у Facebook.

Про то, что ВСУ закрепились в городской черте Горловки, кто-нибудь уже писал? Про источники не спрашивайте ;)

Geplaatst door Андрей Шор op Woensdag 27 maart 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На запитання, де саме це сталося – на північному заході (селище Шуми) або північному сході (з боку Новолуганского, тобто Светлодарской дуги), Шор зауважив:

"Я і так, можливо, зайвого написав. Але нехай буде", - повідомляє джерело.

Наразі варто зауважити, що офіційної інформації про просування ВСУ під Горлівкою з боку штабу операції Об'єднаних сил Міністерства оборони України поки немає.

Нагадаємо, у Луганській області бойова група К-2 з 54-ї бригади повністю знищила командний пункт терористів, про що стало відомо з повідомлення волонтера Юрія Мисягина на його сторінці в Facebook, який також опублікував відео операції.

Донбас
Донбас

Волонтер повідомив, що в результаті були ліквідовані 6 окупантів, а ще 4 отримали поранення: "За цим командним пунктом ворога довго і таємно спостерігали. Чекали моменту, коли на командному пункті одночасно буде велика кількість людей. А потім настав час "X" і операція почалася. Кілька хвилин і від командного пункту нічого не залишилося".

Як повідомляв раніше Знай.ua, з окупованих територій прийшла добра новина. Українські захисники продовжують кошмарити озвірілих "ополченців". У мережі з'явився відеозапис удару військових ЗСУ по позиції путінських бойовиків на Донбасі.

Донбас
Донбас

Про це стало відомо завдяки повідомленням українського офіцера і за сумісництвом блогера Анатолія Штефана "Штірліца".

Також Знай.ua писав про те, що на території окупованого Донбасу тривають обстріли.