У Луганській області бойова група К-2 з 54-ї бригади повністю знищила командний пункт терористів, про що стало відомо з повідомлення волонтера Юрія Мисягина на його сторінці в Facebook, який також опублікував відео операції.

Волонтер повідомив, що в результаті були ліквідовані 6 окупантів, а ще 4 отримали поранення: "За цим командним пунктом ворога довго і таємно спостерігали. Чекали моменту, коли на командному пункті одночасно буде велика кількість людей. А потім настав час "X" і операція почалася. Кілька хвилин і від командного пункту нічого не залишилося".

Українські військові

Після цього українські військові витримали невелику паузу і приступили до другої частини операції: "Ворогові дали трохи часу охолонути та заспокоїтись. Ну ось зовсім трохи. Ну щоб розслабилися і втратили пильність. Ну зовсім трошки часу. Ну щоб подумали: "фух закінчилося, живі". А потім бац і несподівано почалася друга фаза операції".

Крім того, волонтер додав, що ті бойовики, які дивом вціліли, тепер будуть дивитися не тільки по сторонах. а постійно задирати голову в небо: "Ті, хто поки що вцілів, будуть жити з піднятою вгору головою, дивитися на небо і чекати раптом знову з'явиться "птах" ВСУ, а за ним відразу прилетить "каміння з неба". 4 хвилини і операція закінчилася".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Блестящая операция ВСУ, часть 2. После того, как боевая группа К-2 из 54-й бригады, полностью уничтожила командный пункт террористов в Луганской области, о чем я писал вчера: https://www.facebook.com/100000828276750/videos/2120170664687189/ Врагу дали немного времени остыть и успокоиться, Ну вот совсем чуть-чуть. Ну чтобы расслабились и потеряли бдительность. Ну совсем трохи времени. Ну чтоб подумали: "фух закончилось, живы". А потом бац и неожиданно началась вторая фаза операции. И снова потери живой силы - есть убитые и раненые. И снова уничтоженный склад. И снова невозможно спрятаться: не в отобранных у мирного населения домах, не в вырытых окопах. Достали везде. Ни один объект не остался без внимания. Те кто пока уцелел, будут жить с поднятой в верх головой, смотреть на небо и ждать вдруг снова появится "птица" ВСУ, а за ней сразу прилетят "камни с неба". 4 минуты и операция закончилась. **** Не надо быть специалистом в войне, чтобы увидеть и подметить для себя, как точно работает ВСУ. Ни один боеприпас не ушел "в молоко", все точно в цель. Просто все дело в том, что в боевой группе есть с квадракоптеы переданные волонтерами в том числе и нами, с помощью которых в момент боя онлайн корректируется точный огонь по врагу. В сегодняшней войне, квадрик, как их ласково называют военные, является очень большим подспорьем в подразделениях ВСУ. Без них не проходит ни одна боевая операция, или разведка местности и позиций противника. Наша команде давно и постоянно работает в этом направлении. В данный момент надо еще 4 квадрокоптера в разные подразделения ВСУ. Присоединитесь, помочь армии легко: Карта Приватбанка 5363 5423 0554 3606 ( гривна ) Мысягин Юрий Михайлович Тел для связи +38 (067) 737-22-44 Юрий. ****** Для перевода гривны на нашу карту, с других банков Украины. ПАО КБ "Приватбанк" ОКПО 14360570 МФО 305299 Счет получателя 29244825509100 Назначение платежа 5363 5423 0554 3606 Мысягин Юрий Михайлович ***** Видео на нашем YouTube канале: https://youtu.be/cx2Xj97Y4pw

Geplaatst door Юрий Мысягин op Woensdag 27 maart 2019

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові знищили купку бойовиків, які здійснювали постачання боєприпасів, про що розповів офіцер ЗСУ: "Воїнами ООС знищена одиниця військової техніки, яка робила підвезення БК та озброєння на передову окупантам. Дивлячись на це відео відразу можна побачити підступну тактику російських окупантів, які постійно прикриваються мирним населенням. Окопи і позиції знаходяться прямо попереду житлових будинків жителів і йдуть у глибину населеного пункту".

Як повідомляв портал "Знай.uа": з української сторони в Луганській області відкрито пункт пропуску "Золоте", через який відтепер відбувається пропуск цивільних осіб і транспортних засобів.

Також "Знай.uа" писав, що снайпер окупантів позбавив життя старшого бойового медичного працівника на Донбасі. Терорист тричі відкривав вогонь, після чого одна з куль пробила захист укриття і завдала українському військовому смертельне поранення.