У Золотому обстрілів немає вже дві доби, на лінії розведення вже шість днів тихо. Більша частина ветеранів, які перебували в Золотому, поїхали з селища. А ті, що залишилися, перебувають без зброї і допомагають місцевим жителям.

Про те, що відбувається в зоні розведення сил розповів заступник голови Нацполіції Вадим Троян в ефірі програми "Право на владу".

Троян повідомив, що обстрілів у районі розведення військ біля Золотого-4 зараз не відбувається.

Ветерани, які приїхали боронити Золоте від бойовиків, залишаються у селищі. Проте без зброї, її вони вивезли, як відповідальні громадяни, каже Троян. Вони допомагають місцевим жителям і кажуть, що їх не покинуть.

Поліція посилено патрулює Золоте та Катеринівку. Що жстосується заборони на в’їзд, то її вже зняли, волонтери спокійно заїжджають у Золоте, стверджує заступник голови Нацполіції.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Золотому-4 обстрілів немає вже дві доби, на лінії розведення вже шість днів тихо.

Троян: У Золотому-4 обстрілів немає вже дві доби, на лінії розведення вже шість днів тихо. Обстрілів у районі розведення військ біля Золотого-4 зараз не відбувається. Про це в ефірі програми «Право на владу» розповів заступник голови Національної поліції України Вадим Троян. Ветерани, які приїхали боронити Золоте-4 від бойовиків, залишаються у селищі. Проте без зброї, її вони вивезли, як відповідальні громадяни, каже Троян. Поліція посилено патрулює Золоте-4 та Катеринівку. А заборону на в’їзд вже зняли, волонтери спокійно заїжджають у Золоте-4, стверджує заступник голови Нацполіції.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 31 oktober 2019