У середу, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба центру Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і вогневу активність ворожих снайперів. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 6 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було. З початку цієї доби обстрілів бойовики не зафіксовано.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зведення станом на 07:00 31 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 30 жовтня, збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 30 oktober 2019

Зазначимо, що у вівторок, 29 жовтня, в Україні оголосили про розведення сил на Донбасі. Однак 28 жовтня у напрямку Золотого-4 бойовики на Донбасі стріляли по житлових будинках.

Також відомо, що командування ЗС РФ перекидає на тимчасово окуповані території Донбасу підрозділи спецпризначення і так званих "казачих формувань" для ротації та посилення окупаційних військ.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що у Мінську вирішили, коли почнеться розведення військ у Петрівському: ось головна умова.