Мешканка Херсона Алінка Горіна в одному з місцевих магазинів купила круасан в шоколадній глазурі, всередині якого виявився несподіваний сюрприз - сосиска.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі, прикріпивши відповідні знімки.

Дівчина зазначила, що собаку такий "сюрприз" порадував, а родина реготала весь ранок:

"Частенько останнім часом трапляються пости про сюрпризи в хлібі, печеньках, сирі. Ось і мені дістався замість шоколаду сюрприз у круасанеі Реготали весь ранок. Собака усіма своїми можливостями передає спасибі". Алінка Горіна

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В коментарях багато хто подякував херсончанці за позитив, дехто залишав свої припущення з приводу того, звідки в солодкому круасані могла з'явитися сосиска.

"Nadia Polskaya Ой, блін, Дякую за позитив! Сміюся, не можу зупинитися. Це в якому стані треба було бути, щоб сосиску полити шоколадом. Може виробник теж з почуттям гумору?

Тетяна Слюсаренко ))))це їжа для вагітних.
leonovavladislava Ну, це непоганий сюрприз! Нехай краще так, ніж із цвяхом!)", - пишуть користувачі в коментарях.