Стало відомо, що на Україну чекають досить теплі листопад і грудень, а мінусова температура повітря прогнозується рідко. Про це повідомив астролог Влад Росс.

Так, за його словами, перший сніг в країні випаде на початку листопада.

"Завдяки Сатурну, що перебуває в гармонійному аспекті до Нептуна, у нас не буде в ці місяці великих опадів: ні дощів, ні снігу. Сатурн завжди вказує на холоду-морози, але зважаючи на це гармонійного аспекту, можу вас запевнити, що великих похолодань в листопаді-грудні не буде", – поділився астролог.

Також він сказав, що в грудні збережеться погода пізньої осені.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зірки кажуть, що в листопаді ми можемо розраховувати в середньому на 5-10 градусів тепла, а в грудні – на 0-5 градусів тепла. Мінусових температур буде дуже мало. Невеликі морози, невеликі мінуси нас можуть чекати лише в 20-х числах грудня", – повідомив Росс.

До того ж, астролог запевняє, що справжня зима прийде в Україну разом з водохресними морозами.

"Найбільш істотне похолодання планується зірками на другу половину січня та першу половину лютого. На Хрещення дійсно вдарять сильні морози завдяки виносу арктичного повітря з Північного Льодовитого океану", – уточнив Влад Росс.

До того ж, Влад Росс припустив, що Новий рік 2020 українці знову можуть зустріти без снігу.

Нагадаємо, що астрології передбачили, яким знакам Зодіаку крупно пощастить у наступному 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, астролог перетворив на пил всі прогнози синоптиків на Новий Рік 2020.

Також портал Знай.ua писав, що у листопаді відбудеться символічне молодик, апофеозом стане 11-12 число.