Національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" продовжує дивувати і шокувати своїх пасажирів. Багато хто, кому "пощастило" скористатися послугами компанії, залишаються незадоволеними.

У мережі часто спливає інформація про брудну білизну, холодні вагони та захмарні ціни на квитки. Проте нещодавно один з пасажирів опублікував дуже жахливе фото, яке взагалі не піддається жодним виправданням з боку адміністрації компанії.

УкрЗалізниця - завжди свіжий обід до вашого столу. UPD Фото не моє, взято з групи грибників. Електричка в Запорізькій області.

Geplaatst door Ілля Кротенко op Zondag 3 november 2019

Користувач Ілля Кротенко показав, що у вагоні одної з українських електричок грибний сезон у самому розпалі. Просто посеред вагона ростуть натуральні гриби. Фото було опубліковано в мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Укрзалізниця — завжди свіжий обід до вашого столу. UPD Фото не моє, взято з групи грибників. Електричка в Запорізькій області.", - підписав знімок Ілля.

Варто відзначити, що користувачі мережі не залишилися байдужими до публікації і почали активно коментувати фото:

Нагадаємо, Укрзалізниця влаштувала пасажирам нову порцію нічних кошмарів: "Шторка бадьорить", фото.

Як повідомляв Знай.uа в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Знай.uа писав, суд обрав Дубневичу запобіжний захід: перші подробиці.