Стало відомо, що на виставці "Зброя та безпека-2019" продемонстрували надзвукову ракету під назвою "Блискавка". Вона є новим поколінням протикорабельних ракет.

Слід зазначити, що ця ракета є розробкою дніпровського КБ "Південне". Її швидкість становить 2000-2500 км/год. Ці ракетами озброять літаки СУ-27 та СУ-24М, які знаходяться на озброєнні української армії.

Творці нової раку "Блискавка" повідомили, що для її установки знадобиться мінімальний переобладнання літаків. До того ж, "Блискавку" можна оснащувати осколково-фугасної і фугасно-проникаючими бойовими частинами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фахівці розповіли, що на сьогоднішній день у всьому світі складно знайти ті системи, які здатні захистити від української ракети "Блискавка".

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки можуть допустити велику помилку в тому випадку, якщо проігнорують останній термін для переговорів з КНДР з денуклеаризації.

Як повідомляв портал Знай.ua, північнокорейське державне інформаційне агентство KCNA заявив, що напередодні відбулося чергове випробування надвеликих ракет-носіїв. Операція пройшла успішно, але викликала хвилю протестів в сусідніх Японії і Південної Кореї.

Також портал Знай.ua писав, що в Херсонській області масштабні бойові стрільби військ ракетного щита України. Випробування проходять на полігоні "Ягорлик".