Чорноморське узбережжя Грузії постраждало від руйнівної стихії - шторм зі смерчем, ураганним вітром і зливами призвів до затоплення місто Батумі, а також сусідній Кобулеті.

На чорноморському узбережжі Грузії вдалось врятувати шістьох людей. Про це йдеться в повідомленні Служби з управління надзвичайними ситуаціями.

Як відомо, дощі в чорноморському регіоні країни тривають вже три дні. Через зливи в Батумі в суботу було затоплено кілька вулиць. А 3 листопада над узбережжям пронісся страшний шторм, який супроводжувався смерчем, ураганним вітром і зливою.

За словами очевидців, утворилася воронка смерчу недалеко від берега. Він рухався в північному напрямку і затих ближче до узбережжя Кобулеті.

шторм
шторм

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Під водою опинилися відразу декілька вулиць Батумі - Грибоєдова, Пушкіна, Чавчавадзе, Халваші. Несправність дренажної системи влада міста не визнає, а пояснює потоп потужністю зливи, яка пройшла в ніч на суботу.

Штормове попередження в Україні
Штормове попередження в Україні

Нагадаємо, на Україну насувається стихійне лихо: може початися у будь-яку хвилину, хто в небезпеці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у турецькому Стамбулі стався сильний землетрус. Свідки публікують в мережі перші відео руйнувань туристичного міста.