Сумнівна "леді" в роках ввечері увірвалась у сквер, де відпочивала молодь, підійшла до лавки, зняла штани, сіла і нахабно надзюрила на лавку.

Коли натягала штани, відходячи від лавки, стало точно зрозуміло, що накоїла бабця. Її зовсім не збентежило навіть те, що в сквері були люди. Схоже, людина зовсім нездорова...

На одному з місцевих пабликов з'явилося відео, відзняте у сквері "Дружби народів". Це місце відпочинку користується великою популярністю у жителів мікрорайону. Сюди приходять люди різних поколінь, що називається від мала до велика. Поведінка однієї вікової відвідувачки скверу шокувало оточуючих. Одну з лавок вона використала замість туалету. Зробивши свою справу "леді" незворушно натягнула штани.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі у мережі не стримують злості, адже це нахабство вищого ступеню, а завтра ж на ці лавочки сідатимуть люди і там гратимуться діти. Просто не хочеться вірити, що серед нас живуть такі дикі люди.

"Нужно было мордой её вытереть эту лавочку. А те кто снимал видео, не ужели вы просто наблюдали за этим, и не чего не предприняли. Нелюди!", "Посмотрите, может она еще и навалила под лавку.....", " Офигеть...🙈 Извините за такие слова! А потом мы сидим там, детки играют...ФУ", - коментують місцеві жителі.

Нагадаємо, 12 звичок, про шкоду яких ніхто й не підозрює: як правильно спати, чхати і ходити в туалет.

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці розказали, чим можуть зашкодити улюблені вареники.

Також Знай.ua писав про звички західної цивілізації, які шкодять здоров'ю.