Народний депутат Верховної Ради Роман Грищук від фракції "Слуга народу" 30 жовтня став батьком. Його дружина Ганна Гресь, актриса гумористичного шоу "Мамахохотала" народила сина, ім'я якого поки не повідомили.

Ганна Гресь записала відеоролик, в якому розпаковує "Пакунок маляти", його дарують безкоштовно від держави кожної породіллі в Україні. Документи на те, щоб отримати подарункову коробочку, направляє лікар.

За словами актриси, коробочка важить приблизно 7 кілограмів. В коробочку поклали матрац, постільну білизну, пелюшки, ковдру, рушник, комбінезон, прокладки для жінок, що народжували, спеціальні підкладки для грудей, памперси, вологі серветки, гребінець і ще багато інших корисних товарів для новоспечених мам.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Всього в коробочці було 38 позицій. Анна Гресь сказала, що загальна вартість такої коробки приблизно 5 тисяч гривень. Дружина Грищука додала, що це: "Дуже класна коробка".

Нагадаємо, раніше нардеп від “Слуги народу” Роман Грищук зізнався, куди піде після політики: “Я серйозно!”.

Також Знай.uа писав, що українкам почали видавати "пакунок малюка": що туди входить і як отримати.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на Запоріжжі лікарі викинули вагітну жінку з пологового будинку.