У понеділок, 4 листопада, під Адміністрацією президента зібралося понад 500 осіб. Люди з усієї України приїхали, щоб висловити президенту свою позицію та відстояти права.

Біля входів розтягнули плакати і встановили мікрофон. Мітингувальники наголошують, що прийшли не заради того, щоб піднімати бунт. Вони хочуть, щоб їх почули. Журналіст Віктор Жих, який зустрічався на марафоні з Зеленським, виступив з промовою та повідомив, що люди готові захищати свої переконання.

"Зеленському Володимиру Олександровичу питання або прохання: перш ніж будуть підписані ці законопроекти була зустріч з переговорною групою. Він обіцяв. На жаль, це не було зроблено. Закони були підписані, зустрічі не було. Досі нас намагаються ігнорувати. Ми хочемо цією акцією, нашими діями, показати, що якщо влада не хоче чути своїх виборців, людей, які годують цю владу, якщо влада готова заради незрозумілих цілей знищити 1,5 мільйона малого бізнесу, вигнати нас із країни, змусити піти, у неї нічого не вийде", - говорить він.

На входах в АП чергує поліція - до 50 осіб і ще варто автобус біля театру Франка з правоохоронцями. Люди вийшли з прапорами і плакатами, на яких написані вимоги почути їх точку зору, деякі готові йти "з коктейлем на Майдан".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Якщо влада не піде на діалог, якщо влада хоче оголосити нам війну, ну що ж, не перший раз. Ми не хотіли цієї війни, ми не хочемо війни. Ми хочемо діалогу і взаєморозуміння. Але якщо нас змусять на війну – ми підемо на війну. Ми виграли війну в 10-му, виграли у 15-му, виграємо і зараз. Разом ми переможемо", - висловлюють позицію мітингуючих Вітор Жих.

При цьому головною "зброєю" тих, хто прийшов на акцію, є дудка. Вона є у кожного.

Акція розпочалася з гімну - активісти привезли з собою потужну апаратуру, їх чути за кілька кварталів.

Відомо, що на акцію під Адміністрацію президента приїхали підприємці з різних міст: Суми, Дніпро, Одеса, Чернігів, Львів, Київ і не тільки.

Активісти пішли блокувати входи в будівлях урядового кварталу – Адміністрації президента, Верховної Ради і Кабміну. Активісти взяли каремати і, сівши на них, заблокували входи з усіх сторін в АП - включаючи двори.

Всі йдуть "загони" активістів супроводжує поліція - на машинах і піші правоохоронці.

Нагадаємо, українців скликають на протест під Банковою 4 листопада.

Як повідомляв Знай. ua, сотні українців штурмують Банкову і вимагають Зеленського.

Також Знай. ua писав, що сотні тисяч українців втратять пенсію.