Прикрий інцидент трапився у Таїланді. 17-річна дівчина поставила на підзарядку телефон, а через потертий подовжувальний кабель, який торкався металевих ніжок її ліжка, її вдарило струмом.

17-річна Нонг Ін грала на своєму смартфоні під час підключення до електромережі за допомогою пошкодженого свинцю, який був обмотаний клейкою стрічкою.

Здається, що кабель торкнувся її алюмінієвої рамки ліжка, вбивши її миттєво в Хайяфумі, північно-східний Таїланд, у п’ятницю вночі.

Мати Нонга, Буонпенг Тупончай, 47 років, повернулася додому і знайшла підлітка, що лежав ще в спальні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Бунпенг сказала, що думала, що її дочка спить, і намагалася її розбудити, але вона зазнала незначного ураження електричним струмом, коли торкнулася тіла.

Мати кинулася до управління живленням і відключила живлення, але її дочка вже мертва.

Розетка, підключена до телефону

Мати Нонга, 47-річна Бунпенг Тупонча, повернулася додому, щоб знайти дочку, що лежала на підлозі. Бунпенг думала, що Нонг спить і намагався її розбудити, але зазнала незначного ураження електричним струмом, коли торкнулася її тіла.

Розетка, підключена до телефону

Як повідомляється, вона грала зі своїм смартфоном на своєму ліжку, коли пошкоджений свинець торкнувся алюмінієвої рамки ліжка і шокував 17-річну дівчину.

Провід заряду телефону загорнутий у клейку стрічку

У неї були опіки на лівій руці, як вважали, вони були там, де вона тримала трубку.

Капітан поліції Ханті Пейсонгнерн, який розслідував посаду офіцера поліції, звинувачував стару електрощитку, яку кілька разів ремонтували, внаслідок ураження електричним струмом.

Він сказав, що дівчину вдарило струмом після того, як вона випадково торкнулася металевої рами ліжка, яка контактувала з електричним струмом.

Нагадаємо, Facebook навчили нагадувати користувачам про здоров'я: що вміє новий сервіс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найстаріша пара Голлівуду вразила світ прикладом вічного кохання.

Також "Знай.ua" писав, що у Макса Фадєєва стався серцевий напад.