Зовсім не схоже на більшість пар Голлівуду, котрі то сходяться, то розходяться, зіркове подружжя Кірк Дуглас та Енн Байденс. Вони на власному прикладі показали, як можна жити разом і відзначити не лише золоте, а й діамантове весілля.

Це єдина пара в Голлівуді, яка разом вже понад 65 років. Подружжю вже 100 і 102 роки, а вони досі щасливі разом. Правда, у відомого актора це не перший шлюб, але зате який довговічний. Виглядає дивно, але Кірк та Енн щиро закохані один в одного.

Найстаріша пара Голлівуду

Вони зізнаються, що й між ними бувають непорозуміння та виникають сварки. Секретом є те, що пара вміє такі ситуації вирішувати. Потрібна колосальна робота над собою і відносинами в цілому - і цій життєвій мудрості зможе навчитися кожен.

У подружжя двоє синів - Пітер та Ерік Дугласи. У першому шлюбі з Даяною Ділл у Кірка також народилося два сини, серед них всесвітньовідомий актор Майкл Дуглас.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Найстаріша пара Голлівуду

Кірк Дуглас та Енн Байденс протягом всієї кар'єри актора жертвували гроші на різні благодійні проекти й тепер планують роздати велику частину свого статку, який оцінюється в 80 мільйонів доларів.

Кірк є не лише відомим американським актором, а й письменником, філантропом та колишнім послом доброї волі Держдепартаменту США. У 1996 році він отримав почесний Оскар за видатну кар'єру - "за 50 років творчих і моральних зусиль в кінематографічному товаристві". Крім цього, Оскар він отримував у 1949,1952,1956 роках за кращі чоловічі ролі.

Найстаріша пара Голлівуду

Найстаріша пара Голлівуду

Нагадаємо, раніше Бен Аффлек вештався вулицями в масці після вечірки на честь Хеллоуїна

Як повідомляв портал "Знай.ua", творці "Гри престолів" зізнались про помилки

Також "Знай.ua" писав, що українка засвітилася на весь світ: підкорила Голлівуд та отримала Оскар