В ніч на 2 листопада у Чернівцях по вулиці Богдана Хмельницького камери зовнішнього спостереження зловили в об'єктив кабана. Дикий кабан тинявся містом протягом доби і наробив чимало галасу. Жителі Чернівців обговорювали ситуацію і постили відео, на яких показали тварину.

На відео з камер спостереження видно, як таксист побачив кабана, дав задній хід і вирішив наздогнати тварину. Потім жителі міста бачили кабана і в інших районах міста, помічали його і в центрі. Вполювати кабана вдалося, городяни загнали тварину на територію церкви по вулиці Університетській. Після цього вони зателефонували патрульним і рятувальникам.

Geplaatst door Тетяна Метельська op Zondag 3 november 2019

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Працівники "Центру стерилізації тварин" прибули на місце події і разом з рятувальниками і поліцейськими відловили кабана. Голова організації Артем Жук повідомив у своєму Facebook: "Ловці Центру стерилізації передали тварину в Сторожинецький лісгосп. Завтра вранці візьмуть аналіз крові, над твариною буде здійснюватися обов'язковий нагляд протягом 10 днів".

#центрстерилізації Центром міста бігав дикий кабан, лякаючи містян. Як тільки отримав інформацію про місцезнаходження...

Geplaatst door Артем Жук op Zaterdag 2 november 2019

Чернівчани поставилися до кабана, який носився вулицями міста, з гумором.

Невдобно якось з Віталєю вийшло

Geplaatst door Чернівці: casual village op Zondag 3 november 2019

У Чернівцях зловили дикого кабана, який більше доби розгулював центром міста. Тварини відчувають, як дичавіє місто...

Geplaatst door Сергій Зарайський op Zondag 3 november 2019

Раскатами грома по городу мчит Тяжёлая поступь свинячьих копыт. Любимый цвет и любимый размер, Снаружи свинья, а внутри — Люцифер!

Geplaatst door Leonid Prokopchuk op Zondag 3 november 2019

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: містяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Також Знай.uа писав, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів: 10 виснажених тварин гинуть в клітинах.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.