Стало відомо, що в період новорічних і різдвяних свят "Укрзалізниця" збирається пустити 35 додаткових пасажирських потягів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

"Цілорічних потягів і призначених додаткових вистачить, щоб перевезти майже півмільйона пасажирів, які подорожують залізницею під час зимових свят", - заявив глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Київський вокзал, сайт Укрзалізниця

За його словами, під час новорічних свят планується збільшення пасажирських перевезень на кілька відсотків порівняно з попереднім роком, а також запустити нові міжнародні залізничні маршрути.

"Одним з головних питань є запуск з наступного року сполучення з Берліном", - зауважив Кравцов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, наступного року Мінсоцполітики України запропонувало 16 офіційних вихідних у зв'язку зі святами. Дати вихідних занесли в постанову №133/0/206-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, для поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення будуть діяти нові терміни купівлі квитків. З 31 жовтня на деякі потяги "Укрзалізниці" квитки можна придбати за 60 днів до відправлення.

Також портал Знай.uа писав, що "Південна залізниця" провела два тендери на закупівлю двох автомобілів загальною вартістю 1,4 млн. грн.