До кінця 2019 року в Україні процедура видачі водійських прав, значно удосконалиться і спроститься. Про це повідомляє прес-служба українського президента Володимира Зелінського.

Відповідальним за вдосконалення процедури видачі водійських прав є міністр МВС Арсен Аваков. Таке завдання поставив йому Володимир Зеленський. На жаль, прес-служба президента України повідомляє, в чому конкретно повинно виразитися це "вдосконалення".

Водійські права, фото: auto.24tv.ua

Також до кінця поточного року поліція повинна спростити процедуру акредитації організації, які вчать водіїв.

Нагадаємо, що вже найближчим часом українські автомобілісти зможуть користуватися електронним варіантом водійського посвідчення і техпаспорта. Вони його зможуть оформити самостійно за допомогою спеціального додаток, який скоро має стати загальнодоступним.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Водійські права, фото з архіву Знай.ua

Тобто поліції можна буде показати електронні права на смартфоні. Ця ініціатива спочатку буде працювати в тестовому режимі. Ідея цікава, але у неї вже знайшлося багато противників. Наприклад, кажуть, що звичайні права водіям все одно доведеться мати при собі, адже смартфон може в будь-який момент розрядитися.

Нагадаємо, коли замінити літню гуму на зимову. Українським водіям повідомили головні правила.

Як повідомляв Знай.ua, підвищення цін на газ, автокрісла, водійське посвідчення у смартфоні. Стало відомо, до чого іще готуватися українцям у листопаді.

Також Знай.ua писав, що власники "євроблях" можуть через суд отримати грошову компенсацію в тому випадку, якщо при розмитненні завищили оціночну вартість машини.

https://www.youtube.com/watch?v=8EImHHZLdtU