Синоптики пообіцяли українцям наближення зимової погоди. Прийшов час готувати теплий одяг. За словами фахівців, в Україні справжня зима почнеться з 12 грудня. А ось в останньому місяці осені буде триматися температура вище нуля.

Про це стало відомо завдяки заяві народного синоптика Леоніда Горбаня.

Зима в Україні, Pixabay
Зима в Україні, Pixabay

"Стійка зима, за моїми даними, розпочнеться 12 грудня. Перші чотири дні грудня буде мінусова температура, потім п'ять днів плюсова — до 4 градусів тепла. А з 12 грудня і до кінця місяця — одні мінуси", – повідомив Горбань.

снігопад
снігопад

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За прогнозом синоптика, морози будуть не сильні, максимум -12°. І тільки 24−25 грудня температура може опуститися до -13…-15°.

"Наступні місяці також будуть холодними весь морозний січень, а лютий буде навіть холодніший січня. Морози сягатимуть -18…-20°. Очікуються також рясні снігопади. Великих періодів відлиги не передбачається. Практично вся зима буде дуже сніжною", – підкреслив він.

Нагадаємо, гороскоп на 6 листопада для всіх знаків Зодіаку: у Дів прокинеться багатозадачність, на Стрільців чекає цікава зустріч.

Як повідомляв Знай.uа зима вже не актуальна: температура продовжує бити всі рекорди, зафіксовано саму теплу ніч 139 років.

Знай.uа писав, кращі анекдоти на середу 6 листопада: відмінний привід для сміху.