У середу, 6 листопада, майже по всій території України прогнозується нетипова для цього місяця тепла погода. На Заході і Півночі країни очікуються дощі з грозами. Однак в інших регіонах повинно бути сухо.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, вона пообіцяла, що тепло буде тішити багатьох українців протягом усього дня – +15 +20 градусів, на півдні до +22 градусів. У західних областях температура повітря +10 +16 градусів.

При цьому вітер поривчастий, на Лівобережжі навіть зі штормовими поривами.

Найтепліша погода очікується в Криму та Одеській області – від +19 до +22 градусів. Холодніше всього буде на Львівщині та Волині – +12 +14 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У Києві в цю середу Діденко прогнозує +16 +18 градусів. Суттєві опади малоймовірні, але декілька крапель може впасти.

Синоптичне селфі циклонів та фронтів з космосу - внизу. На фото з супутника видно, що фронт пересунувся східніше і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 5 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

6 листопада вшановується пам'ять святого Арефи і відзначається день ікони Божої Матері "Всіх скорботних радість". У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти і ворожити на судженого. Вночі 6 листопада може випасти сніг. Наші предки вірили, якщо грибів виросло мало – зима буде сніжною й суворою.

Погода в Україні 6 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптична зима прийде в Україну 12 грудня. При цьому до кінця цього місяця ще буде досить тепло за винятком періоду з 17 по 23 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекають досить теплі листопад і грудень, а мінусова температура повітря прогнозується рідко.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зима 2019-2020 років буде переважно теплою.