На сьогоднішній день в Україні величезна кількість користувачів, які люблять виставляти свої фотографії і скидати різні пости на свої сторінки у Фейсбуці, то час не стоїть на місці і з кожним днем ​​з'являються інші не менш популярні соціальні мережі. Так створити свій особистий аккаунт і зареєструватися в новій соціальній мережі не складе труднощів. Дізнатися, як пройти реєстрацію і почати користуватися Інстаграм, можна в цій статті нижче.

Звичайно ж, коли у людини виходить вдалий кадр із зображенням на ньому оригінального сюжету або просто вдала фотографія, зроблена на його смартфон, йому хочеться негайно поділиться цим шедевром зі своїми знайомими і друзями. Але звичайно ж не всі підтримають його думку на рахунок вдало зробленого кадру або правильної постановки сюжету на знімку, причиною цього є різні погляди на навколишній світ.

Коли ж ваш знімок шедевр бачить велика кількість людей, то логічно, що серед них напевно знайдеться однодумець, який гідно оцінить таку красу.

Саме з такою метою і був придуманий сервіс Інстаграм, саме завдяки йому кожен користувач зможе ділитися своїми фотографіями з усім світом, звичайно ж в тому випадку, якщо у користувача є підписники.

Як увійти в Інстаграм, help.aitarget
Як увійти в Інстаграм, help.aitarget
Як увійти в Інстаграм

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хтось може сказати, що для подібних цілей можна використовувати всім відому соціальну мережу Фейсбук, але варто нагадати, що ця мережа орієнтована більше на тестову інформацію. Instagram частіше вибирають ті, хто бажає насолодитися візуальною інформацією, тобто різними фотографіями і картинками.

Так що варто зареєструватися в Інстаграмі, щоб не втрачати часу і відразу для перевірки викласти яку небудь фотографію з галереї вашого телефону і знайти цікаві знімки ваших друзів. Таким чином ваші знімки потраплять на загальний огляд користувачів Інстаграм.

Тому, давайте реєструватимемося скоріше і викладемо якусь частину вашої Галереї в смартфоні на загальний огляд. І не варто переживати, що після викладання своїх особистих знімків в мережі інтернет, тепер кожен бажаючий зможе завантажити собі вашу фотографію. Так як здійснити це досить непросто, але все-таки можливо.

Зареєструвати будь-якого користувача можна як з телефону (комунікатора або смартфона), так і зі стаціонарного комп'ютера. Надалі для роботи з Інмтраграмом потрібен буде виключно смартфон, так як саме з його допомогою можна буде редагувати і викладати фотографії в мережу на свою сторінку.

Звичайно ж є спеціальні програми, за допомогою яких на комп'ютері створюється імітація мобільного пристрою, і завдяки цього можна повноцінно працювати зі своїми знімками в Інстаграм. Якщо такої програми немає, то користувач зможе тільки лише переглядати фотографії інших користувачів.

Особливості мережі Інстаграм, lavkaremonta
Особливості мережі Інстаграм, lavkaremonta
Особливості мережі Інстаграм

Реєстрація в Instagram зі смартфона

Насамперед, для того, щоб здійснити реєстрацію, необхідно завантажити з Google Play Маркет (для Android) або App Store (для пристроїв Apple) додаток з відповідною назвою Instagram. Встановити програму не складе труднощів, так як вона ідентична з іншими додатками, які пропонуються безкоштовно.

Реєстрація в Інстаграм, trushenk
Реєстрація в Інстаграм, trushenk
Реєстрація в Інстаграм

Відразу після того, як завантаження буде закінчена, користувачу необхідно запустити програму, для цього достатньо клікнути по ярлику який з'явився на робочому столі.

Інстаграм на робочому столі, trushenk
Інстаграм на робочому столі, trushenk
Інстаграм на робочому столі

Далі перед користувачем в новому вікні встановленого додатка виникне меню вибору мови і разом з ним варіанти реєстрації: використовуючи мережу Фейсбук, для цього звичайно ж у людини повинен бути її користувачем, або є інший варіант за допомогою електронної адреси або телефону.

Далі розглянемо приклад, як зареєструватися, використовуючи електронну пошту, з тієї причини, що такий варіант найбільш підходящий для більшості користувачів мережі.

Реєстрація за допомогою електронної пошти, trushenk
Реєстрація за допомогою електронної пошти, trushenk
Реєстрація за допомогою електронної пошти

У процесі реєстрації за замовчуванням буде пропонуватися прив'язка до телефону, але в даному випадку реєстрації необхідно вибрати другу вкладку з реєстрацією на електронну адресу.

Прив'язка до електронної адреси, trushenk
Прив'язка до електронної адреси, trushenk
Прив'язка до електронної адреси

Після того, як користувач ввів свою електронну адресу, йому необхідно натиснути на кнопку - Далі. Заповнення поля з електронною адресою необхідно для того, щоб в разі втрати пароля від Інстаграм, можна було його відновити через пошту, на вимогу на пошті з'явиться лист з кодом нагадування пароля, без неї це буде зробити значно більше складніше.

Необхідність електронної пошти, trushenk
Необхідність електронної пошти, trushenk
Необхідність електронної пошти

Наступним кроком для користувача для того, щоб налаштувати свій особистий аккаунт в Інстаграм, є вигадування імені та пароля для входу в Інстаграм. Приклад показаний нижче на малюнку, після того, як користувач придумав ім'я, він може вводити його в строку для заповнення.

Ім'я користувача, trushenk
Ім'я користувача, trushenk
Ім'я користувача

Після цього користувачеві буде запропоновано зв’язати свою сторінку в Інстаграм з Вконтакте, але цього краще не робити, і просто натиснути на кнопку - Пропустити.

Зв’язання сторінки Інстаграм з Вконтакті, trushenk
Зв’язання сторінки Інстаграм з Вконтакті, trushenk
Зв’язання сторінки Інстаграм з Вконтакті

Наступним кроком для користувача стане - завантаження своєї фотографії для профілю, для посвідчення особи користувача. Цей крок зараз можна припустити, якщо у користувача немає підходящої фотографії, а просто пізніше повернуться до цього питання через налаштування програми.

Фото профілю, trushenk
Фото профілю, trushenk
Фото профілю

Це останній крок, тепер реєстрацію можна вважати завершеною, тепер користувач може спокійно додавати свої особисті фотографії, попередньо редагуючи їх, і звичайно ж переглядаючи фотографії інших користувачів Інстаграм.

Реєстрація в Instagram з комп'ютера

Для тих, хто не має можливості зараз створити свій аккаунт з телефону можемо запропонувати здійснити реєстрацію на стаціонарному комп'ютері.

Як і попередня процедура реєстрації теж дуже проста, насамперед користувачеві необхідно перейти на сайт:

https://www.instagram.com/?hl=ru

Так, як свого особистого облікового запису у користувача ще немає, то натискаємо на кнопку - Реєстрація.

Реєстрація в Instagram, trushenk
Реєстрація в Instagram, trushenk
Реєстрація в Instagram

Таким чином перед користувачем відкриється сторінка для реєстрації, використовуючи для цього свій особистий аккаунт Фейсбуку, або через мобільний телефон та електронну адресу. Все працює точно, так само як і при реєстрації через телефон. Користувач побачить на екрані чотири поля для заповнення, з них необов'язковими є тільки - ім'я та прізвище. Після того, як всі поля будуть заповнені, користувачеві досить буде натиснути на кнопку - Реєстрація.

Заповнення необхідних полів для реєстрації, trushenk
Заповнення необхідних полів для реєстрації, trushenk
Заповнення необхідних полів для реєстрації

Відразу після того як особистий аккаунт буде зареєстрований, буде відкрито нове вікно, в якому буде пропозиція - завантажити фото профілю, і звичайно ж зв'язати свій аккаунт зі сторінкою в Фейсбук.

Тут же з'являються ярлики сторінок найбільш популярних користувачів Інстаграм, для того, щоб новий користувач міг почати перегляд фотографій і підписатися на чий не будь аккаунт.

Сторінки популярних користувачів, trushenk
Сторінки популярних користувачів, trushenk
Сторінки популярних користувачів

Робота з Інстаграмом

Тепер хотілося б розповісти щодо загальних положень Instagram і роботи в ньому. Таким чином перше на, що варто звернути увагу, це верхній правий кут сторінки, тут є меню яке складається з трьох значків.

Значок у вигляді серця відкриває сторінку, яка відображає оцінки і коментарі на ваші фотографії та підписи до них, якщо звичайно вони набрали певний рівень популярності.

Відмітка пополярних фото, trushenk
Відмітка пополярних фото, trushenk
Відмітка популярних фото

Меню Профілю, яке має вигляд людини, дозволяє користувачеві редагувати свій аккаунт і входити в загальні настройки. Поруч є кнопка для Виходу з аккаунта Інстаграм. Для цього користувачеві досить натиснути на шестірню, яка знаходиться праворуч від кнопки редагувати профіль і натиснути на - Вийти.

Можливості настроєк, trushenk
Можливості настроєк, trushenk
Можливості настроєк

Після того, як користувач натискає на кнопку редагувати профіль, перед ним відкривається розширене меню, в ньому можна змінити ім'я користувача або редагувати існуюче. Так само тут можна додати таку інформацію:

  • Веб сайт
  • Короткий опис себе коханого або коханої
  • Електронна адреса
  • Номер телефону

Так само тут є функція тимчасового блокування свого аккаунта. Видалити ж його так просто не вийде, так як кнопка для видалення прихована і доступна тільки за прямим посиланням. Зроблено це для того, щоб аккаунт не був закритий з гаряча на емоціях, а так тимчасово заблокувати, а через якийсь час повернутися до використання облікового запису в Інстаграм.

Ще в лівому стовпчику є такі функції як:

  • Змінити пароль вашого профілю;
  • Заблокувати коментарі з неприємними для користувача словами. Для цього потрібно буде в спеціальному полі перерахувати всі такі слова через кому і натиснути - Приховувати недоречні коментарі;
  • Підписатися на новини, поради;
  • Керувати списком контактів, який ви завантажили. Їх Instagram використовує, щоб рекомендувати вас друзям або просто стороннім користувачам.

Ну ось і все, що необхідно буде зробити користувачеві, який бажає зареєструватися в Instagram для того, щоб увійти в обліковий запис і додавати свої нові та оригінальні знімки і переглядати фотографії інших користувачів. Україна все більше з кожним днем ​​починає набирати популярність за кількістю користувачів в мережі інтернет.