У п'ятницю, 8 листопада, погода на території України вразить стабільністю. Так, в цей день середня температура повітря буде в межах +9 +14 градусів. При цьому на Заході країни знову випадуть невеликі опади, в інших регіонах сухо.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Очікується, що найтепліше у цей день буде на Півдні, Сході та в більшості центральних областей – +14 +20 градусів. Вітер східний, північно-східний, слабкий та помірний.

"Якщо ви приготувалися до подальшого і цілком природного зниження температури повітря, захотіли солодко посумувати і навіть трохи поплакати від осінньої холодної похмурості, нічого у вас не вийде. На вихідних до нас знову прийде потепління!" - прогнозує Діденко.

У Києві після нічного дощу 8 листопада буде сухо. Температура повітря вдень не опуститься нижче +11 +13 градусів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сніг у Європі вже - не дивина, особливо в гірських, або поблизу, районах. Ось і завтра, 8-го листопада, сніг випадатиме...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 7 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

8 листопада вшановується пам'ять святого Димитрія Солунського. Якщо на Дмитра тепло, то і всій зимі бути з мокрими теплинами. Якщо "Дмитро на снігу — весна буде пізня". Хороша погода у цей день передвіщала ранню весну. А якщо на Дмитра була багряна зоря, варто чекати вітру.

Прогноз погоди на 8 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптична зима прийде в Україну 12 грудня. При цьому до кінця цього місяця ще буде досить тепло за винятком періоду з 17 по 23 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Карпатах вже скоро буде справжня зима. Так, 7 листопада на горі Піп Іван випав перший сніг.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2019-2020.