В Інтернеті з'явилося відео, яке підірвало мережу. Так, на ньому, мешканець Ізраїлю, який пішов воювати за Україну у складі батальйону ЗСУ "Айдар", розповів, що ненавидить "русскій мір". Окрім цього, він стверджує, що Росія – це дуже підступний ворог, який з часом стає тільки злішим.

Зауважимо, що всього за кілька годин з моменту публікації відео, яке з'явилося на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим", зібрало близько 4 тис. лайків, близько дві сотні коментарів і понад 900 репостів.

"Це Григорій Пивоваров. Він – ізраїльтянин, воює за Україну з 2014 року. Бо його головний ворог – "русскій мір", світ загарбників і руйнівників. Пам'ятайте про те, що завдяки таким бійцям, як Григорій, більша частина України ніколи не бачила війни", – підписали відеоролик.

Починається, відео, яке йде маже дві хвилини, із звернення військового до окупантів. Відтак, він нагадує їм про всі злочини, які ті вчинили на Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Заради чого ти прийшов?! Кого звільняти?! Заради чого звільняти?! Чого вони досягли у своїх цих "Л/ДНР"? Комендантська година, розпиляні заводи, затоплені шахти?! Чого їм не вистачало? Закони України завжди були м'якші, на відміну від російських. У них була робота, жили – не тужили. І що вони отримали тепер?" – каже захисник України.

Окрім цього, він зауважив, що Росія – це дуже підступний ворог, який всюди пхає свій ніс.

"Це дуже злий і підступний ворог. Чим більше часу, тим більше ненависті", Скрізь пхають свій ніс! Подивіться всю європейську історію – вони говорять одне, а радянська інакше. Недарма ж у Європі їх називають варварами. І такі вони і є. Ще живучи в Ізраїлі, я ненавидів цей "русскій мір". Бо вони себе обмежили якимись тупими поняттями, рамками, не хочуть жити вільно і приймати свободу", – підкреслив військовий.

Боец «Айдара» про «русский мир»

«Ради чего ты пришел? Кого освобождать? Чего они добились в своих «Л/ДНР»? Комендантский час? Распиленные заводы? Затопленные шахты?», – эмоционально говорит Grigory Olen Pivovarov. Он – израильтянин, воюет за Украину с 2014 года. Потому что его главный враг – «русский мир», мир захватчиков и разрушителей. Помните о том, что благодаря таким бойцам, как Григорий, большая часть Украины никогда не видела (и пока они на передовой, не увидит) войны, и поддержите своих воинов тут: https://clc.to/JdTxDw Видео: 4.5.0 UA Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Maandag 4 november 2019

Нагадаємо, як Золоте виглядає після розведення військ: "Марсіанські пейзажі".

Як повідомляв Знай.uа неадекват з ножем атакував депутата, прикинувшись його фанатом: кадри не для слабкодухих.

Знай.uа писав, проливали кров на Донбасі: під Вінницею АТОшників залишили з холодними батареями.