Збройні Сили України зазнали важких втрат після обстрілу ракетами. Протягом доби 7 листопада був убитий один український воїн і ще четверо отримали поранення внаслідок бойових дій на Донбасі.

Згідно з ранковим зведенням ООС за 8 листопада були здійснені обстріли позицій українських військових, втрат серед особового складу ООС немає.

Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС
Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС

"З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл наших позицій з автоматичних гранатометів у районі Луганського. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - повідомляє ООС. Пресслужба ООС

Загалом протягом минулої доби збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. В пресцентрі Операції Об'єднаних Сил повідомили, що ворог застосовував протитанкові керовані ракети.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 10 обстрілів: по три рази біля Авдіївки та Водяного, по одному разу біля Пісків, Грунтового, Опитного, Красногорівки.

Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС
Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС

Противник застосовував великокаліберні кулемети, РПГ, автоматичні гранатомети і протитанкові керовані ракети (біля Авдіївки); міномети калібру 82 мм, знаряддя БМП-1 і БМП-2, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю — біля Водяного на Приазов'ї; РПГ та СПГ в інших районах обстрілів.

Ще 10 ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі біля Кримського, Південного, Луганського та Новолуганського, по разу — неподалік Хутора Вільного та Майорського.

Згідно з повідомленням ООС ворог застосував зброю: великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем, РПГ, міномети калібру 82 мм, автоматичні і станкові протитанкові гранатомети, ручні протитанкові і підствольні гранатомети, стрілецьку зброю, міномети калібру 120 і 82 мм.

Зведення станом на 07:00 8 листопада 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 7 листопада, збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 7 november 2019

Нагадаємо, раніше мешканець Донецька розкрив страшну правду про окуповані території

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський запустить українські канали на окупованому Донбасі

Також "Знай.ua" писав, що іноземні посли відвідали район розведення військ