Останнім часом мобільні телефони витіснили із нашого життя стаціонарні. Однак багато компаній та деякі приватні особи все ще користуються ними. Неважливо, міський це телефон підприємства чи домашній, за нього необхідно платити. А якщо цього не зробити, його вам відключать. Давайте дізнаємося, як платити за комунальне засіб зв'язку через інтернет.

Особливості підключення Ukrtelecom, Intertelecom

У нас в Україні послуги із користування стаціонарним телефоном надають «Укртелеком» і «Інтерлеком». Обидві компанії мають свої особливості підключення, ануляції договору та переключення.

Згідно із приписами «Інтерлекома», при несплаті абонентських коштів за особистий телефон або міський на підприємстві більше місяця відбудеться автоматичне відключення номера. Якщо є заборгованість, краще відразу заплатити, щоб телефон вам не відключили.

Переподкючіть номер для подальшої роботи цілком можливо. Для цього здійснюється оплата за номером «Повторне включення». Ціна даної послуги залежить від наявності/відсутності на домашньому номері або стаціонарному компанії додатково угоди.

У свою чергу «Укртелеком» пропонує користувачам свої тарифи. Але у цій статті ми поговоримо не про них. А детально розкажемо абонентам про те, як за допомогою банківської картки «Привату» або будь-якого іншого банку заплатити за стаціонарний телефон через інтернет, перебуваючи у Києві, Харкові, Дніпрі чи будь-якому іншому місті.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Українські оператори зв'язку ПАТ «Укртелеком» і ТОВ «Інтертелеком», крім послуг міського зв'язку, пропонують також додаткові послуги. Ви можете вибрати тільки підключення стаціонарного телефону або кілька послуг. Наприклад, захочете ще підключити інтернет або інтерактивне ТБ. Після вибору послуги або пакета послуг оператора потрібно буде заповнити заявку.

Заплатити за стаціонарний телефон через інтернет, Newizv
Заплатити за стаціонарний телефон через інтернет, Newizv
Заплатити за стаціонарний телефон через інтернет

Відмовитися від додаткових послуг за допомогою інтернету також можливо. Для цього необхідно зайти у особистий кабінет. Як варіант - звернутися до Центру обслуговування абонентів українських операторів. При цьому вам необхідно буде заповнити квитанцію. І знадобляться наступні документи: ваш паспорт і договір із вашим номером телефону. Після того, як квитанція буде заповнена і заявка прийнята, додаткові послуги Вам відключать.

Ukrtelecom, Intertelecom: зареєструватися онлайн

Щоб замовити формат підключення стаціонарного телефону від «Укртелекому», не обов'язково звертатися до Центру обслуговування абонентів. Ви можете також подати заяву й перевірити стан рахунку онлайн.

Онлайн вам потрібно зареєструватися за посиланням. Вкажіть область, адресу підключення, ім'я, контактний телефон, електронну адресу, потім введіть код. Далі оберіть на вікно «Відправити».

Щоб замовити формат підключення стаціонарного телефону від «Інтертелекому», також не обов'язково звертатися до Центру обслуговування абонентів. Можна подати заяву й перевірити стан рахунку в інтернеті онлайн.

Для цього перейдіть за посиланням. Щоб дізнатися про онлайн-заявку, прочитайте зазначену інформацію. І оформіть заявку на підключення корпоративного абонента по телефону. Вам потрібно вказати область, П.І.Б., телефон, електронну адресу, організацію, юридичну адресу, фактичну адресу проживання, факс і час контакту.

Щоб оплатити рахунок за мобільний зв'язок в «Укртелекомі», зайдіть за посиланнням на сайт компании. Тут ви побачите вікно, куди необхідно ввести цифри із номером вашого мобільного телефону. Потім 16 цифр номера за особистим рахунком.

Після цього натиснути на вікно «Продовжити». Виберіть формат оплати рахунку: «Поточний рахунок» або це буде «Рахунок на довільну суму». Платіжний сервіс, щоб здійснити оплату, може бути «Портмоне» або EasyPay.

Щоб оплатити рахунок за мобільний зв'язок у «Інтертелекомі», можна відправити смс-повідомлення на номер 0941111111. Можна поповнювати рахунок без комісії і переплат за допомогою «Привату», Visa або Mastercard.

Зайдіть на сайт «Інтертелекому» на сайт «Інтертелекому» за посиланням. І оберіть варіант, що вам підходить. Сьогодні можна оплачувати швидко й без переплат. Платіжка онлайн - безпечна і зручна послуга, що дозволяє заощаджувати ваш час.

Поповнення рахунку онлайн: перевірити, оплатити, поповнити

Щоб перевірити стан рахунку й сплатити послугу від «Інтертелекому» за сервісні номери, потрібно натиснути комбінацію *7501. Потім натиснути на кнопку виклику, і ви побачите залишок коштів на рахунку.

Заплатити за стаціонарний телефон в інтернеті, Dniprograd
Заплатити за стаціонарний телефон в інтернеті, Dniprograd
Заплатити за стаціонарний телефон в інтернеті

Щоб перевірити баланс особового рахунку для дзвінків із номерів мережі «Інтертелеком», наберіть *7502, потім також потрібно буде натиснути на кнопку виклику. У результаті з'явиться залишок передплачених хвилин/мегабайт.

Якщо набрати *7503 і кнопку виклику, абонент дізнається залишок грошових бонусів. Можна також перевіряти баланс особового рахунку на сервісні номери через смс-повідомлення із номерів «Інтертелекому».

Ви можете управляти рахунком «Інтертелекому» онлайн. Для цього потрібно обрати «Автоплатіж» - «Автоматичне поповнення балансу особового рахунку», «Переказ грошей» - «Поповнення рахунку близьких і друзів за допомогою переказу коштів» або «Способи поповнення рахунку» - «Сервіси для поповнення рахунку».

Способи перевірки рахунку "Інтертелеком" у інтернеті
Способи перевірки рахунку "Інтертелеком" у інтернеті
Способи перевірки рахунку Інтертелеком у інтернеті

Один із способів перевірки рахунку - «Сервісні номери для перевірки балансу особового рахунку». Ви також можете отримувати всю необхідну інформацію щодо банківської карти користувача на екран телефону - це так званий «SMS-банкінг».

Щоб перевірити стан рахунку від «Укртелекому» і оплатити послугу, зайдіть за посиланням. Ви зможете оплачувати в інтернеті без комісії зручним для вас способом, перебуваючи у будь-якому регіоні країни.

Поповнення рахунку в інтернеті, "Укртелеком"
Поповнення рахунку в інтернеті, "Укртелеком"
Поповнення рахунку в інтернеті, Укртелеком

На сайті «Укртелекому» надається докладна інформація про те, як оплатити без комісії онлайн. Оберіть потрібну область. Наприклад, ви обрали «Кіровоградська філія». Клікнувши на нього, перед вами з'явиться 4 вікна на вибір: «Мережа Інтернет», «Термінал самообслуговування», «Відділення банків-партнерів», «Відділення Укрпошти».

"Укртелеком": як заплатити в інтернеті
"Укртелеком": як заплатити в інтернеті
Укртелеком: як заплатити у інтернеті

Зліва вгорі на червоному тлі є вікна: «Заплатити рахунок», «Роздрукувати рахунок», «Де заплатити». Обирайте потрібне. Вводьте 16 цифр особистого рахунку або номер телефону - 10 цифр із зазначенням коду населеного пункту. Вибирайте вид рахунку. Розмір мінімального платежу складає 1 грн.

Ви можете оплатити за стаціонарний телефон за допомогою IPay. Для цього перейдіть за посиланням. Тут можна здійснити оплату за домашній міський телефон онлайн картою: через інтернет банківською карткою Visa або MasterCard.

Тут ви обираєте «Укртелеком» або «Інтертелеком». Клікнувши на потрібне вікно, наприклад, «Інтертелеком», перед вами з'явиться сторінка із зазначенням «Поповнення рахунку Інтертелеком». Ви можете поповнити рахунок банківськими картками Visa, MasterCard або «Простір». Введіть номер телефону, суму, промо код.

Вибравши «Укртелеком», перед вами з'явиться сторінка «Поповнення домашнього телефону «Укртелекому» онлайн картою. Користувач зможе оплатити тут послугу через інтернет за допомогою банківської карти Visa або MasterCard. Введіть номер телефону і натисніть «Продовжити». Далі дійте відповідно до вказівок на екрані.

Заплатити за стаціонарний телефон у інтернеті можна йіншими способами. Наприклад, зайдіть за посианням на сайт «Інтертелекому». Тут у користувачів є можливість обирати, чи поповнити рахунок без комісії за допомогою платіжних карт Visa або MasterCard, або через «ПриватБанк» без комісії. Можна також розраховуватися готівкою у терміналах самообслуговування або у касах.

Заплатити за рахунок через сайт «Укртелекому» можна, якщо зайти за посиланням. Абонент повинен вказати на свій розсуд номер телефону або особового рахунку. Для онлайн оплати обрати відповідний формат.

Якщо оплата пройшла успішно, ви побачите це. Платіжка із оплатою виглядає як квитанція. Ви можете її при бажанні роздрукувати. ПАТ «Укртелеком» і ТОВ «Інтертелеком» проводять на своїх офіційних сайтах детальне роз'яснення щодо рахунків на оплату стаціонарних телефонів та додаткових комунікаційних послуг.

Про тарифи на послуги «Інтерелекома» і «Укртелекому» завжди можна дізнатися на сайтах компаній або у Центрах обслуговування операторів зв'язку. Для населення підприємств і компаній корпоративних клієнтів, операторів і провайдерів вони відрізняються.

Абоненти також можуть дізнаватися більше про зміну порядку набору міжміських та міжнародних номерів, можливість встановлення при необхідності додаткових номерів і загальні відомості.

Фото

Поповнення домашнього телефону "Укртелеком"
Поповнення домашнього телефону "Укртелеком"
Укртелеком - заплатити за рахунок у інтернеті

Поповнити рахунок без комісії "Інтертелеком"
Поповнити рахунок без комісії "Інтертелеком"
Поповнити рахунок без комісії Інтертелеком

"Укртелеком" - заплатити за рахунок ув інтернеті
"Укртелеком" - заплатити за рахунок ув інтернеті
Укртелеком - заплатити за рухунок у інтернеті

Поповнення картою у інтернеті за домашній телефон
Поповнення картою у інтернеті за домашній телефон
Поповнення картою в інтернеті за домашній телефон

Управління рахунком "Інтертелеком" у інтернеті
Управління рахунком "Інтертелеком" у інтернеті
Управління рахунком Інтертелеком у інтернеті

"Укртелеком": оплата в интернете по области
"Укртелеком": оплата в интернете по области
Укртелеком: оплата в інтернеті по області

Відео