Стало відомо, що російський перевізник "Гранд сервіс експрес" почав продавати квитки на пасажирські потяги до тимчасово окупованного РФ Криму. Про це передає "ТАСС".

РФ почала продаж квитків у Крим

Так, працювати на цьому напрямку буде лише "Гранд сервіс експрес". Потяги будуть ходити кожен день через Кримський міст починаючи з 23 грудня 2019 року.

До того ж, з Санкт-Петербурга курсуватимуть 5 одноповерхових поїздів як з купейними, так і плацкартними вагонами. Тривалість поїздки буде становити 43,5 години. З російської столиці в Сімферополь будуть їздити 4 двоповерхові поїзди з вагонами купе і люкс. Тривалість поїздки буде становити 33 години.

Вартість квитків з Москви буде становити від 2966 рублів (приблизно 47 доларів), з Санкт-Петербурга від 3500 рублів (приблизно 54 долара). Також на ціну буде впливати попит і сезонність.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

РФ почала продаж квитків у Крим

"Гранд сервіс експрес" повідомив, що через кілька годин після початку продажів люди придбали 1500 квитків в окупований півострів і назад.

Слід зазначити, що відповідно до законодавства України, іноземці законно можуть в'їжджати на територію анексованого Криму тільки через админграницу з півостровом.

Нагадаємо, що за даними Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб протягом жовтня 2019 року адміністративний кордон у Херсонській області в обох напрямках з/в Криму перетнули 192 204 осіб і 28 680 транспортних засобів.

Як повідомляв портал Знай.ua, український омбудсмен Людмила Денисова зробила гучну заяву. Так, вона розповіла, що за 5 років окупації Криму на півострів було переселено понад 140 тисяч жителів Росії.

Також портал Знай.ua писав, що впливове американське видання The New York Times опублікувало статтю, в якій на карті Україну зобразили без Кримського півострова. Посольство України в США звернулося до видання з вимогою виправити карту.