8 листопада співробітники СБУ провели обшуки в офісах Служби автомобільних доріг Миколаївщини та місцевого облавтодору. В результаті працівників підприємства викрили у привласненні майже 3 млн гривень, які були виділені на ремонт доріг.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

З'ясувалося, що в цьому році чиновники уклали угоди з комерційними структурами на здійснення дорожніх робіт на суму 12 млн гривень.

"В актах виконаних робіт посадові особи "затвердили" завідомо неправдиві відомості про кількість задіяної на об'єктах техніки та робітників. Це дозволило зловмисникам привласнити майже 3 млн гривень державних коштів", - розповіли в СБУ.

Обшуки в автодорі Миколаївщини, СБУ
Обшуки в автодорі Миколаївщини, СБУ

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Під час обшуків силовики вилучили документацію, яка підтверджує проведення незаконної угоди.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 191 КК України, триває досудове слідство для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до присвоєння державних коштів.

Нагадаємо, у Києві ексзаступника гендиректора заводу "Маяк" спіймали на рекордному хабарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський призначив Ігоря Носка керівником Департаменту СБУ.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив главу СБУ у Дніпропетровській області Андрія Олійника.