У середу, 13 лютого, у Києві на Столичному шосе сталась масштабна аварія. Вантажний автомобіль "МАЗ" зніс з мосту снігоприбиральну техніку.

ДТП сталась близько 07:00. Про це повідомив Інформатор.

Як стало відомо, в результаті ДТП, водія трактора "Київавтодору" забрала карета швидкої допомоги.

За даними джерела, обидва транспортні засоби рухалися за напрямом у бік Південного мосту. За попередньою інформацією, "МАЗ" їхав на високій швидкості, не встиг загальмувати і в'їхав у трактор "Київавтодор". Від удару його знесло на дві смуги, відірвало снігоприбиральну щітку. В результаті, зачепившись за відбійник, трактор злетів з мосту і перекинувся.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водія снігоприбиральної машини терміново забрали медики, про його стан наразі не відомо. Транспорт автодору дуже сильно пошкодило.

Власник "МАЗу" відбувся переляком, його транспорт практично не ушкоджений, лише трохи прим'яло бампер. Від удару вантажний автомобіль протягнуло по дорозі пару десятків метрів. Передбачуваний винуватець аварії повідомив, що ДТП сталося через слизьку дорогу і він просто не встиг вчасно загальмувати.

На місце прибули правоохоронці, всі деталі вивчають.Через аварію на столичному шоссе утворились затор в обидва напрямки.

Нагадаємо, у Харкові відбулось найбільше емоційне судове засідання у справі Зайцевої та Дронова. Суд надава слово рідним загиблих, разом з ними плакала вся Україна. Люди вимагають для винуватців максимальні терміни.

Як повідомляв портал Знай.ua, іноземець на іномарці з боєприпасами влаштував дикі перегони з поліцією та збив іншу автівку, водій якої загинув на місці.

Також Знай.ua писав про те, що в Херсонській області чоловік збив поліцейського та зник з місця подій.

Дивіться: Патрульних озброїли радарами. Як працює система