Під Києвом області громадянин Грузії, тікаючи від поліції, скоїв ДТП, у якій одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Про це повідомляють представники Національної поліції.

Інцидент стався в місті Бориспіль.

Поліцейські розповіли, що перехожі на одній з вулиць міста помітили підозрілого чоловіка у балаклаві, який сів до машини з іноземними державними номерами, про що заявили до поліції.

Після цього патрульні кинулися з погонею за автівкою "Volkswagen", яка підпадала під орієнтування.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На законну вимогу водій автомобіля не зупинився і, порушуючи Правила дорожнього руху, продовжував рух. При здійснені маневру обгін, він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "Opel Vectra"", - зазначили правоохоронці.

У результаті ДТП водій "Опеля" загинув, а пасажира госпіталізували з травмами грудної клітки.

"Водієм автомобіля "Volkswagen" виявився 26-річний громадянин іншої держави, який прибув до України 2 місяці тому і тимчасово проживав на Житомирщині. Під час огляду автомобіля "Volkswagen", державний номер Республіки Грузія, працівники поліції виявили та вилучили дві гранати РГД-5 та запали до ручних гранат", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до зберігання боєприпасів причетний пасажир машини, 43-річний житель села Дударків.

Водія-порушника правоохоронці затримали, а автівку вилучили.

Наразі проводиться слідство. Всі деталі з'ясовуються.

Нагадаємо, 9 лютого, в Києві таксі протаранило іномарку. Двох людей госпіталізували.

Як повідомляв портал Знай.ua, у столиці елітна іномарка знесла припарковане авто. Як виявилося столичний "господар життя" перед тим тікав від копів.

Також Знай.ua писав про те, що в Херсонській області чоловік збив поліцейського та зник з місця подій.