Українські пасажири стали заручниками в столичному аеропорту Італії, в полоні опинилися близько 130 людей, більшість з яких повинні були летіти в Україну. Про це розповіла у своєму Facebook одна з пасажирок Тетяна Андрющенко, пише Politeka.

За словами жінки, серед потерпілих більшість українців, вони не змогли вилетіти додому з Римського аеропорту Фьюмічіно і вже багато годин сидять в залі очікування. "З Києва літак прилетів о 22:45 за римським часом. Оголосили, що почистять літак і злітаємо. Потім різко повідомили про скасування рейсу через погану погоду, що є неправдою. Офіційні документи не дають. Нічого письмово не підтверджують", - каже жінка у своєму відео.

Geplaatst door Таня Захарова op Vrijdag 8 november 2019

Тетяна Андрющенко також зазначила, що в аеропорту немає представника авіакомпанії, а готель їм ніхто не надав. І взагалі, кинутих пасажирів просять звільнити зал аеропорту, а в консульстві відповіли, що таке іноді трапляється. Через багато годин очікування авіакомпанія Ernest надала 43 місця в основному для людей з дітьми. Однак полетіли вони не в Київ, а в Харків. Інші пасажири залишаються в аеропорту і не знають, коли зможуть повернутися додому.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Geplaatst door Таня Захарова op Vrijdag 8 november 2019

Нагадаємо, великий авіаперевізник заморозив тисячу важливих маршрутів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у запорізькому аеропорту пес винюхав "чорну" валюту.

Також портал "Знай.ua" писав, що МАУ закриває ряд східних рейсів і скорочує інші.