Відома тревел-блогер і міс України-2019, Маргарита Паша поділилась з українцями лайфхаками, як вона готується до подорожі у Кенію. Фото із валізою красуня оприлюднила на своїй сторінці в Іnstagram.

"Кожного разу, збираючись у подорож, переді мною постає питання: з яким валізою краще відправитися? Я - перфекціоніст, а значить у мене високі вимоги до всього, що я створюю, чим користуюся, що здобуваю", - написала дівчина.

За словами Маргарити, для такої важливої і відповідальної поїздки до Кенії, перед конкурсом міс світу вона обрала найбільш надійну, містку і красиву валізу від @privado_boutiques.

"Дякую вам за такий якісний і корисний подарунок! І хотіла б подякувати @wildtreksafaris @magicalkenya за те,що допомогли організувати благодійну поїздку", - висловила вдячність дівчина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також юна красуня зазначила, що допомагати людям - вищий дар кожної людини!

"Ці слова вже давно стали моїм ідеологічним базисом. А допомога тим, хто особливо потребує в ній - це наш людський обов'язок. Все своє свідоме життя я займалася благодійністю і ніколи не говорила про це. Та й зараз абсолютно впевнена, що добрі справи, які ти робиш серцем, самі про себе розкажуть. Але з набуттям мною титулу Міс Україна моє життя кардинально змінилася. Зараз в пресі обговорюється кожен мій крок, виносяться на загальне обговорення навіть якісь дуже особисті моменти... от і ця поїздка в Кенію", - написала вона.

Нагадаємо, раніше три подруги влаштували такі відв'язні пригоди, що ними зацікавилися правоохоронці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, М1 Music Awards 2019: опубліковано повний список номінантів на музичну премію

Також Знай.ua писав про те, що "Міс Україна 2019" безглуздо виправдалася за скандальну відповідь про Крим: "Це частина Землі"